Κυριακή, 16 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Νίκος Μπάρτζης

Βγήκε στον «τάκο»

Survivor 4: Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Νίκος Μπάρτζης
Survivor 09.03.2021 01:16
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Μετά από ένα επεισοδιακό επεισόδιο στο Survivor, ήρθε το συμβούλιο όπου η μπλε ομάδα έβγαλε δόντια και τα καρφιά δεν σταματούσαν.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, όπως και σας είχαμε ενημερώσει από το Youweekly είναι ο Νίκος Μπάρτζης ο οποίος πλέον θα βγει στην κρίση του κοινού.

Ο Νίκος την πρώτη εβδομάδα του παιχνιδιού είχε πιο δημοφιλής παίκτης, μένει να δούμε τώρα μήνες μετά τι έχει αλλάξει.

Η ψηφοφορία της μπλε ομάδας

Survivor 4: Άγριο σκηνικό με Νίκο Μπάρτζη και συμπαίκτη του μετά το τελευταίο επεισόδιο

Άγριο ξύλο παίχτηκε μεταξύ δύο παικτών της μπλε ομάδας, αμέσως μετά το τελευταίο επεισόδιο του Survivor, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η κατάσταση αυτή τη φορά ξέφυγε για τα καλά και ο Νίκος Μπάρτζης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει άλλο τα νεύρα του.

Η πείνα είναι τεράστια στις δύο παραλίες κι αυτό έχει ανεβάσει την ένταση και τα νεύρα στο κατακόρυφο! Οι σχέσεις των παικτών πια είναι σε οριακό σημείο.

Το γεγονός, όπως μαθαίνουμε, έλαβε χώρα off camera, επομένως μην περιμένετε να δούμε κάτι τέτοιο «στον αέρα». Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους δύο βγήκε από τα ρούχα του και ζήτησε να αλλάξει ομάδα αλλιώς θα αποχωρήσει από το Survivor οικειοθελώς! Φανταστείτε δηλαδή τι συνέβη αυτό το βράδυ στη παραλία.

Έντονα προβληματισμένη είναι η παραγωγή του Survivor σχετικά με το περιστατικό αυτό και σκέφτεται πολύ έντονα όλα όσα έχουν συμβεί! Ο ένας πρωταγωνιστής του επεισοδίου έπιασε στην παραγωγή και τους το ξεκαθάρισε πως ή πάει στους κόκκινους ή φεύγει! Δεν υπάρχει μέση λύση...

Πιθανό είναι να... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - Αλέξης Παππάς: «Θα γυρίσει ο τροχός και θα γ**** και ο φτωχός!»

Survivor 4: «Θίχτηκε η Άμι Γιάμι με την βρισιά που βρίζει 24/7»

Share