Survivor 4 - highlights 3/3: Ο τσακωμός Τζέιμς - Σάκη, τα κλάματα της Μαριαλένας και η αποχώρηση Σοφίας - Κρις

Είδαμε το απόλυτο ριάλιτι χθες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 3/3: Ο τσακωμός Τζέιμς - Σάκη, τα κλάματα της Μαριαλένας και η αποχώρηση Σοφίας - Κρις

Στο χθεσινό 3/3 επεισόδιο του Survivor 4, είδαμε έναν άγριο τσακωμό ανάμεσα στον Τζέιμς Καφετζή και τον Σάκη Κατσούλη, την Μαριαλένα να ξεσπάει σε κλάματα, αλλά και την αποχώρηση της Σοφίας Μαργαρίτη και του Κρις Σταμούλη.

Τα 3/3 highlights του MasterChef 5

Ντάφι: «Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες για λάθους λόγους Τζέιμς τον Πάνο ψήφισες»

Με μια διασκευή τραγουδιού θέλησε ο Τριαντάφυλλος και ο Ηλίας Μπόγδανος να «κράξουν» τον Τζέιμς για την επιλογή του να βγάλει υποψήφιο προς αποχώρηση τον Πάνος Καλίδη.

«Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες, για λάθους λόγους Τζέιμς, τον Πάνο ψήφισες...», αυτόν τον στίχο τραγουδούσαν ο Ντάφι και ο Ηλίας ώστε να δείξουν πως έχει αρχίσει και φαίνεται πολύ έντονα η στρατηγική του Τζέιμς στο παιχνίδι.

Μάλιστα αποθέωσαν τον Πάνο Καλίδη λέγοντας πως κάνει πολλές δουλειές, βοηθάει στην καλύβα και βελτιώνεται στα παιχνίδια. Έτσι έπρεπε ο Τζέιμς κατά την άποψη τους να βγάλει υποψήφιο τον κολλητό του Νίκο που ήξερε πως είναι αγαπητός στο κοινό.

Μαριαλένα: Πρώτη φορά κατά του Τζέιμς - «Μιλάει για ηθική αλλά ψήφισε τον Πάνο»

Στο επεισόδιο Survivor, μια μέρα μετά την απόφαση του Τζέιμς να ψηφίσει τον Πάνο Καλίδη για αποχώρηση, η Μαριαλένα, τάχθηκε κατά του.

Πιο συγκεκριμένα η παίκτρια για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για την άσχημη στρατηγική του Τζέιμς λέγοντας πως ενώ μιλάει για ηθική, ψήφισε τον Πάνο Καλίδη χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Φαίνεται πως η Μπλε ομάδα «σπάει» και οι πρώην υπό - ομάδες αρχίζουν να έχουν προβλήματα αφού και οι υπόλοιποι παίκτες υποστήριξαν τον Πάνο. Το ίδιο έκαναν και οι παίκτες της κόκκινης ομάδας.

Καλίδης: «Απογοητεύτηκα, για εμένα κλονίστηκε το παρεάκι»

Απογοητευμένος δηλώνει ο Πάνος Καλίδης με την απόφαση του Τζέιμς Καφετζή να τον ψηφίσει με την δικαιολογία πως είναι δυνατός παίκτης.

Για «κλονισμένο παρεάκι» μιλάει πλέον ο τραγουδιστής αναφερόμενος στον Τζέιμς, τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία οι οποίοι φαίνεται πως συμφωνούν με την απόφαση του πρώτου.

Εκτός από τον Πάνο Καλίδη, σύσσωμη η μπλε ομάδα πέραν της «κλίκας» του Τζέιμς, τάχθηκε κατά του με πρώτη την Μαριαλένα που μίλησε περί ηθικής.

Τρέλανε τους παίκτες ο Ατζούν με τα ελληνικά του και τον μπακλαβά

Τρέλανε τους παίκτες ο Ατζούν Ιλιτζαλί λίγο πριν από το αγώνισμα ασυλίας, με τον Τούρκο παραγωγό να παρουσιάζει μέρος του παιχνιδιού, απόντος του Γιώργου Λιανού, και να εξηγεί για ποιο λόγο αυτό συμβαίνει.

Οι παίκτες των δύο ομάδων υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και συνθήματα τον Ατζούν, ο οποίος πρωτίστως ξεκαθάρισε, ότι ο κανονικός παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης δεν μπορούσε να είναι παρών, καθώς γύρισε στην Ελλάδα, με τη σύντροφό του να έχει φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί του.

Παράλληλα, τους πρόσφερε ένα φοβερό δώρο για το αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας και φαγητού. Συγκεκριμένα, άνοιξε το πακέτο και έδωσε έναν μπακλαβά, τον οποίο άπαντες απόλαυσαν, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να υπόσχεται να μαγειρέψει στα παιδιά του.

Mαριαλένα: «Με τον Σάκη δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, τα χωρίσαμε!»

Λίγο πριν το σημερινό αγώνισμα στο Survivor, o Ατζούν αναφέρθηκε στην σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη και είπε πως άλλες πληροφορίες του έδωσε ο ένας κι άλλες ο άλλος.

Τον λόγο τότε τον πήρε η Μαριαλένα η οποία είπες πως ο Σάκης είναι ένα πολύ καλό παιδί και δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μέσα στο παιχνίδι μιας και τα έχουν ήδη χωρίσει.

Φυσικά αναφέρθηκε και στην Χριστίνα λέγοντας πως έχει πολύ καλές σχέσεις και οποιαδήποτε διαφορά μπορεί να είχαν πλέον τις έχουν λύσει.

Ο Σάκης από τη πλευρά του μίλησε με τα καλύτερα λόγια την παίκτρια και δήλωσε πως χώρισαν πολύ ήρεμα και μάλιστα βρίσκεται εκεί για να την στηρίξει αφού την θεωρεί μια από τις καλύτερες παίκτριες αγωνιστικά. O παίκτης στον λογαριασμό του έχει ακόμα φωτογραφίες με την πρώην σύντροφό του.

Από την μεριά του ο Σάκης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Μαριαλένα λέγοντας πως είναι από τις πιο δυνατές παίκτριες και μπήκε στο παιχνίδι για να την βοηθήσει.

Τραυματίστηκε ο Τριαντάφυλλος

Άπαντες «πάγωσαν» στη διάρκεια του αγωνίσματος επικοινωνίας και φαγητού στο Survivor, με τον Τριαντάφυλλο να τραυματίζεται και να διακομίζεται άμεσα στο νοσοκομείο.

Ο γνωστός τραγουδιστής που νωρίτερα έκανε μια διασκευή σε γνωστό τραγούδι ήταν έτοιμος για ακόμη μια «τιτανομαχία» με τον Πάνο Καλίδη, με τους δύο να μπαίνουν στην αρένα με το σκορ στο 5-3 υπέρ της μπλε ομάδας. Σε κάποια στιγμή, όμως, ο «Ντάφι» χτύπησε το κεφάλι του σε ένα εμπόδιο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και ο αγώνας να σταματήσει.

Ο Τριαντάφυλλος δέχθηκε άμεσα τις πρώτες βοήθειες, έχοντας πλήρως τις αισθήσεις του μεν, αλλά μεταβαίνοντας άμεσα στην κλινική, ώστε να διαπιστωθεί η κατάστασή του. Τον πόντο, πάντως, πήρε ο Γιώργος Κοψιδάς, που τον αντικατέστησε και μείωσε σε 5-4.

O Κρις αφιέρωσε την νίκη του στον Ατζούν

Ο Κρις Σταμούλης νίκησε στη δική του αναμέτρηση με τον Γιώργο Κοψιδά στη διάρκεια του αγωνίσματος με έπαθλο επικοινωνία και φαγητό, με τον ίδιο να κάνει αφιέρωση… στον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Τούρκος παραγωγός εμφανίστηκε στο παιχνίδι αυτό στη θέση του Γιώργου Λιανού, ο οποίος έγινε πατέρας για ακόμη μια φορά και αναγκαστικά έλειψε στην Ελλάδα για λίγο. Ο Ατζούν, από την πλευρά του, κέρδισε πληθώρα σχολίων με την περιγραφή του και ήταν εξαιρετικά ευχάριστος με τους παίκτες, ενώ κι εκείνοι τον χειροκροτούσαν, με τον Κρις όμως να περνά ένα βήμα πιο πέρα.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της μπλε ομάδας, όταν έκανε το 9-7 έναντι του Γιώργου Κοψιδά, γύρισε προς το πλευρό του Ατζούν και του αφιέρωσε την επικράτησή του, λέγοντας μετά πως, αν είναι να φύγει από το ριάλιτι, θα είναι τουλάχιστον με παρόντα στο τελευταίο του παιχνίδι τον Τούρκο παραγωγό.

«Έλιωσε» ο Πάνος Καλίδης όταν άκουσε τις φωνές των παιδιών του

Στο αγώνισμα επικοινωνίας, νικητές βγήκαν οι Μπλε και έτσι άκουσαν σε ηχητικά μηνύματα τις οικογένειες τους. Όταν ακούστηκαν οι φωνές των παιδιών τους Πάνου Καλίδη σύσσωμη η μπλε ομάδα συγκινήθηκε.

Δεν χρειάστηκαν πολλά δευτερόλεπτα από τη στιγμή που ο Πάνος Καλίδης άκουσε τις φωνούλες των παιδιών του, για να βάλει τα κλάματα όπως και έκανε ολόκληρη ομάδα.

Τα παιδιά του τραγουδιστή του έστειλαν τα πιο γλυκά μηνύματα και η αγάπη τους κατέκλυσε τον παίκτη ο οποίος δεν σταματούσε να λέει πως είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχει.

Τον λόγο πήρε και η γυναίκα του η οποία τόνισε πως σε κάθε νίκη του, στο σπίτι γίνεται χαμός από τους πανηγυρισμούς.

Μαριαλένα σε Τζέιμς και Νίκο - «Ντροπή σας! Δεν είστε άντρες!»

Ο τσακωμός του σημερινού επεισοδίου στο Survivor δεν έχει ξαναγίνει αφού Τζέιμς και Νίκος ήρθαν αντιμέτωποι με την Μαριαλένα και τον Σάκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαριαλένα με αφορμή την απόφαση του Τζέιμς να βγάλει υποψήφιο τον Πάνο, δήλωσε πως η στρατηγική του έχει φανεί και από το γεγονός πως όταν μπήκε στο παιχνίδι ο Σάκης, ο Τζέιμς έπιασε την Μαριαλένα και την ρώτησε αν θέλει να τον βγάλουν στον «ντάκο» επειδή είδαν πως είναι δυνατός.

Λίγο αργότερα ο Νίκος και ο Τζέιμς χρησιμοποίησαν κάποιες πληροφορίες που τους είχε δώσει η Μαριαλένα κατά του Σάκη ώστε να «σπάσουν» αυτή τη παρέα. Μάλιστα δήλωσαν πως η παίκτρια έχει στενές σχέσεις με τον Πάνο κάτι που κατά την ίδια δεν ισχύει.

Όταν στο τραπέζι έπεσε το όνομα του Σάκη, ο ίδιος εξαγριωμένος τόνισε πως όταν μιλάνε για τον ίδιο θα βρίσκεται μπροστά! Μάλιστα παραλίγο να πιαστούν στα χέρια με τον Νίκο αλλά τους χώρισε ο Ταβλαδάκης και ο Τζέιμς.

Η Μαριαλένα σε έξαλλη κατάσταση δεν σταμάτησε να φωνάζει «Ντροπή σας, δεν είστε άντρες!».

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τη αποχώρηση της Σοφίας Μαργαρίτη

Οριστικά εκτός Survivor βρέθηκε η Σοφία Μαργαρίτη, με την παίκτρια της κόκκινης ομάδας να μην καταφέρνει να διαχειριστεί τον τραυματισμό της και να αναγκάζεται σε έξοδο από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η μηχανικός αυτοκινήτων είχε εδώ και πολύ καιρό πρόβλημα τραυματισμού, έχοντας υποστεί τράβηγμα στο πόδι της, το οποίο συνέχισε να την ταλαιπωρεί, αφού τελικά θέλησε να αγωνίζεται μαζί με τους συμπαίκτες της, καθιστώντας χειρότερη την κατάστασή της.

Μετά την εικόνα της με το γύψο, που ήταν σοκαριστική, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο συμβούλιο αποχώρησης, ότι η Σοφία αποχωρεί οριστικά όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει εδώ στο Youweekly και θα γυρίσει στην Ελλάδα.

Αποχώρησε ο Κρις Σταμούλης

Μετά από ένα ανατρεπτικό επεισόδιο με τσακωμούς και εντάσεις έφτασε το συμβούλιο του νησιού στο οποίος οι Μπλε αποχαιρέτησαν τον Κρις Σταμούλη.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τον Κρις, ήταν ο Αλέξης Παππάς και ο Πάνος Καλίδης, μάλιστα για τον τελευταίο ήρθαν πολλές αντιδράσεις κατά του Τζέιμς που τον υπέδειξε.

Τελικά, ο τραγουδιστής κατάφερε όντως να επικρατήσεις και να βγάλει εκτός τον δικηγόρο, αφήνοντας έτσι πίσω τον Αλέξη Παππά με τον οποίο είχαν φτιάξει μια ομάδα οι δυο τους.