Survivor 4: Τρέλανε τους παίκτες ο Ατζούν με τα ελληνικά του και τον μπακλαβά

Ανακοίνωσε τον ερχομό του τέταρτου παιδιού του Γιώργου Λιανού

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Τρέλανε τους παίκτες ο Ατζούν με τα ελληνικά του και τον μπακλαβά

Τρέλανε τους παίκτες ο Ατζούν Ιλιτζαλί λίγο πριν από το αγώνισμα ασυλίας, με τον Τούρκο παραγωγό να παρουσιάζει μέρος του παιχνιδιού, απόντος του Γιώργου Λιανού, και να εξηγεί για ποιο λόγο αυτό συμβαίνει.

Οι παίκτες των δύο ομάδων υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και συνθήματα τον Ατζούν, ο οποίος πρωτίστως ξεκαθάρισε, ότι ο κανονικός παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης δεν μπορούσε να είναι παρών, καθώς γύρισε στην Ελλάδα, με τη σύντροφό του να έχει φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί του.

Παράλληλα, τους πρόσφερε ένα φοβερό δώρο για το αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας και φαγητού. Συγκεκριμένα, άνοιξε το πακέτο και έδωσε έναν μπακλαβά, τον οποίο άπαντες απόλαυσαν, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να υπόσχεται να μαγειρέψει στα παιδιά του.

Τα ελληνικά του Ατζούν και ο μπακλαβάς

Survivor 4 spoiler: Ο Νίκος Μουτσινάς θα είναι καλεσμένος στο party της ένωσης

Ο Νίκος Μουτσινάς φαίνεται πως θα είναι φέτος ο καλεσμένος του Ατζούν Ιλιτζαλί στο party της ένωσης του Survivor 4, που θα γίνει κάπου κοντά στο Πάσχα.

Την είδηση έκανε γνωστή το Πρωινό και ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας, το πρωί της Τρίτης 2/3. Δίνοντας μάλιστα, παραπάνω λεπτομέρειες.

Όπως αποκάλυψε, του έκανε την πρόταση η Ατζούν Μίντια και είναι θετικός στο να βρεθεί στο Survivor 4 και να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, επειδή το party θα γίνει κοντά στο Πάσχα, ο παρουσιαστής εκείνη την περίοδο θα κάνει διακοπές από την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι.

Ο Νίκος Μουτσινάς είμαι φανατικός τηλεθεατής του ριάλιτι επιβίωσης και έχει δηλώσει ανοιχτά πως είναι με το μέρος της Κόκκινης ομάδας.

Μάλιστα, ψάχνουν μια φόρμουλα για το πως θα μπορέσει να ταξιδέψει.