Κρεμλίδου για Survivor 4: "Η Άννα Μαρία μας μιλούσε συνέχεια για τον σύντροφο της, σίγουρα όμως ταίριαξε με τον Νίκο"

"Πάντα θα ταιριάζεις με κάποιον, όλοι ταιριάζουν με κάποιον"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κρεμλίδου για Survivor 4:

Η Έλενα Κρεμλίδου, μια από τις παίκτριες που αποχώρησαν οικειοθελώς από το Survivor - βλέπετε είναι και πολλές με τελευταία την Σοφία Μαργαρίτη - το πρωί της Πέμπτης μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε και αναφέρθηκε φυσικά σε... φλέγον θέματα, όπως το ποιοι παίκτες έχουν έρθει κοντά στο ριάλιτι.

Οι αποκαλύψεις της Έλενας Κρεμλίδου

«Δεν πιστεύω ότι υπήρξαν συναισθήματα μεταξύ του Αλέξη και της Ελευθερίας, πιστεύω ότι επειδή κινούνται στον ίδιο χώρο γνωρίζουν πολλά άτομα και για αυτό νιώθουν μία οικειότητα. Δεν ξέρω αισθάνομαι ότι είναι κάτι τέτοιο, πάντως παραπάνω συναισθήματα δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπήρχαν, τώρα τι συμβαίνει στην καρδιά τους…».

Ενώ για το φημολογούμενο ειδύλλιο της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον Νίκο Μπάρτζη, η Έλενα Μαριπόσα απάντησε:

«Όχι, όχι η Άννα Μαρία μας μιλούσε συνέχεια για τον σύντροφο της, σίγουρα ταίριαξε με τον Νίκο, πάντα θα ταιριάζεις με κάποιον, όλοι ταιριάξαμε με κάποιον».

Νευριασμένη η Άννα Μαρία με την Χριστίνα!

Πριν από λίγες ημέρες παρακολουθήσαμε στο Survivor έναν απίστευτο καυγά μετά την ήττα των μπλε στον αγωνιστικό χώρο, με πρωταγωνίστρια φυσικά την Άννα Μαρία Βέλλη.

Η συγκεκριμένη παίκτρια, όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν είναι η αγαπημένη του τηλεοπτικού κοινού, και πολλές φορές μάλιστα έχει προκαλέσει προβλήματα στην συμβίωση της καλύβας, σύμφωνα με τα λεγόμενα των συμπαικτών της, όπως της Ελευθερίας Ελευθερίου αλλά και της Χριστίνας, της νέας παίκτριας.

Μετά το χθεσινό περιστατικό, λοιπόν, το οποίο καταρράκωσε πραγματικά την ψυχολογία της Άννας Μαρίας γιατί είδε πως κανείς από αυτούς που θεωρούσε κοντινούς τους ανθρώπους στην καλύβα δεν στάθηκε υπέρ της, μια νέα κόντρα φαίνεται να γεννιέται στην πλευρά των μπλε, οι οποίοι δεν διανύουν την καλύτερή τους περίοδο κι αυτό είναι ολοφάνερο κι από τις συνεχόμενες ήττες που σημειώνουν.

Survivor 4 Χριστίνα Άννα Μαρία

Μέχρι στιγμής η Άννα Μαρία είχε στο πλευρό της την Μαριαλένα και... με λίγα λόγια έκανε ότι ήθελε στην καλύβα! Είχε από κοντά της και τα "αφεντικά" της υποομάδας, Τζέιμς και Μπάρτζη, είχε κάνει στην άκρη την Ελευθερία Ελευθερίου και κινούνταν άνετα σε έναν χώρο που της "άνηκε". Έλα, όμως, που τα πράγματα φαίνεται πως αλλάζουν από την στιγμή που ήρθε κι άλλη κοπέλα στην καλύβα... το όνομα αυτής: Χριστίνα Κεφαλά.

Η Χριστίνα Κεφαλά είναι μια παίκτρια που μπήκε πριν μια εβδομάδα στο παιχνίδι κι αυτό αυτομάτως σημαίνει πως έχει παρακολουθήσει από την τηλεόρασή της όλους τους χαρακτήρες των ομάδων και μπήκε έτοιμη για το τι πρόκειται να αντιμετωπίσει. Όπως φάνηκε, μάλιστα, είχε επιλέξει με ποιο μέρος θα πάει αφού από τις πρώτες ώρες ένταξής της την είδαμε στο πλευρό της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Ο χαρακτήρας της, επίσης, είναι εκρηκτικός και πραγματικά φαίνεται πως δεν θα αφήσει τίποτα να την κρατήσει μακριά από τον στόχο της που είναι η νίκη του ριάλιτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες μου, από τον άνθρωπο που μου δίνει καθημερινά τα spoils για το παιχνίδι (που έχετε δει πόσο έγκυρα είναι, και δεν έχουν πέσει ποτέ έξω), η Άννα Μαρία και η Χριστίνα βρίσκονται σε μεγάλη κόντρα, που όμως δεν θα αφήσουν να βγει στην επιφάνεια απευθείας.

Δηλαδή και οι δυο είναι προσεκτικές, παρακολουθούν κάθε κίνηση αλλά κρατάνε μακριά τις εντάσεις μετά το χθεσινό συμβάν... Κάτι, όμως, μου λέει πως δεν θα μείνει για πολύ κρυφό όλο αυτό και τα μαχαίρια θα αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια...

Η πηγή μου, μάλιστα, μου τόνισε πως η Άννα Μαρία δεν θα ηρεμήσει αν δεν ξανά πάρει τον... χώρο της πίσω!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!