Survivor 4: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τη αποχώρηση της Σοφίας Μαργαρίτη

Είναι οριστικό...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τη αποχώρηση της Σοφίας Μαργαρίτη

Οριστικά εκτός Survivor βρέθηκε η Σοφία Μαργαρίτη, με την παίκτρια της κόκκινης ομάδας να μην καταφέρνει να διαχειριστεί τον τραυματισμό της και να αναγκάζεται σε έξοδο από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η μηχανικός αυτοκινήτων είχε εδώ και πολύ καιρό πρόβλημα τραυματισμού, έχοντας υποστεί τράβηγμα στο πόδι της, το οποίο συνέχισε να την ταλαιπωρεί, αφού τελικά θέλησε να αγωνίζεται μαζί με τους συμπαίκτες της, καθιστώντας χειρότερη την κατάστασή της.

Μετά την εικόνα της με το γύψο, που ήταν σοκαριστική, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο συμβούλιο αποχώρησης, ότι η Σοφία αποχωρεί οριστικά όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει εδώ στο Youweekly και θα γυρίσει στην Ελλάδα.

H ανακοίνωση αποχώρησης της Σοφίας Μαργαρίτη

Survivor 4: Η Σοφία αποχωρεί και παίρνει την θέση της η Ανθή Σαλαγκούδη;

Έχετε παρατηρήσει πως η Ανθή δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην Ελλάδα παρότι έχει περάσει μια εβδομάδα από την ημέρα που αποχώρησε από το Survivor; (δείτε εδώ φωτογραφίες από το τέλειο ξενοδοχείο που μένει)

Η εκπομπή Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου τόνισε πως αυτό γίνεται διότι με βάση τους κανονισμούς του Survivor η Ανθή Σαλαγκούδη πρέπει να πάρει την θέση της Σοφίας, η οποία αποχωρεί οικειοθελώς μετά τον σοβαρό της τραυματισμό!

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή του Open είναι ανοικτό το ενδεχόμενο η Ανθή Σαλαγκούδη να... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Survivor 4 - πρώην σύζυγος Σοφίας: "Δεν έλαβα ενημέρωση για να μιλήσουν τα κορίτσια με την μαμά τους"

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε την Σοφία Μαργαρίτη να ξεσπά σε κλάματα καθώς στο έπαθλο επικοινωνίας αντί να δει τα παιδιά της όπως και περίμενε, είδε μήνυμα και φωτογραφία της αδερφής της.

Τότε ήταν που για πρώτη φορά αποκάλυψε δημόσια την δικαστική διαμάχη που έχει με τον πρώην σύζυγό της - κάτι που το Youweekly.gr σας είχε αποκαλύψει καιρό τώρα. Ωστόσο, για να διαλευκανθεί το τι ακριβώς συνέβη η εκπομπή Ευτυχείτε επικοινώνησε με τον πρώην της Σοφίας.

Να σημειωθεί πως η Έλενα Πολυκάρπου, που μίλησε μαζί του αποκάλυψε πως η μικρή τους κόρη το απόγευμα της Τετάρτης ολοκλήρωσε ένα χειρουργείο μη δίνοντας περισσότερες πληροφορίες.

«Δεν έλαβα ποτέ κάποια ενημέρωση, ούτε για να μιλήσουν τα κορίτσια με τη μαμά τους, ούτε και για χθες, όσον αφορά το έπαθλο επικοινωνίας. Εννοείται πως θα δεχόμουν να επικοινωνήσουν τα κορίτσια μαζί της. Στεναχωρήθηκαν χθες αλλά δεν ευθύνομαι εγώ διότι περίμενα να επικοινωνήσουν μαζί μου ώστε να της μιλήσουν.

Σε καμία περίπτωση δεν θα επηρέαζα τις μικρούλες για το πρόσωπο της μητέρας τους και εννοείται πως θα τις άφηνα να επικοινωνήσουν με κάποιον τρόπο, αυτό άλλωστε θα έκανε και στα παιδιά καλό», είπε ο Βασίλης Βουτσέλας.