Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Η Σοφία τραυματίστηκε ξανά και αποχωρεί οικειοθελώς;

Οι γιατροί είχαν προειδοποίηση πως αυτό μπορεί να συμβεί

Survivor 4: Η Σοφία τραυματίστηκε ξανά και αποχωρεί οικειοθελώς;
Survivor 01.03.2021 11:44
Από Youweekly Team

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε να μπαίνει στο Survivor η Ελένη Χαμπέρη και να γίνονται πέντε οι γυναίκες της κόκκινης ομάδας! Όμως αυτό θα είναι προσωρινό. Τι θέλουμε να πούμε; Μα φυσικά πως έρχεται οικειοθελής αποχώρηση από την ομάδα! Ο λόγος; Για την Σοφία Μαργαρίτη!

Μπορεί να έφτασε κοντά στο να αποχωρήσει πριν από δύο βδομάδες, μετά τον τραυματισμό της, όμως τα κατάφερε να επέστρεψε στους στίβους μάχης! Ωστόσο στο χθεσινό αγώνισμα τραυματίστηκε ξανά στο ίδιο μάλιστα σημείο. Σας είχαμε πει πως ο τραυματισμός αυτός αφήνει επαγγελματίες αθλητές εκτός αγωνιστικών χώρων για περισσότερο από μήνα, πόσο μάλλον μια γυναίκα στην ηλικία της Σοφίας που δεν είναι καν αθλήτρια!

Στο τέλος του χθεσινού αγωνίσματος λοιπόν είδαμε την Σοφία Μαργαρίτη να μην μπορεί να περπατήσει και να την παίρνουν σηκωτή, ο Γιώργος Κόρομι και η Μαριάνθη Κάσδαλγη για να πάνε όλοι μαζί να πανηγυρίσουν τη νίκη και το τεράστια έπαθλο φαγητού!

Αρχικές πληροφορίες αναφέρουν πως η Σοφία δύσκολα θα τα καταφέρει. Άλλωστε είναι κάτι που της είχαν πει και οι γιατροί, πως αν παραμείνει στο παιχνίδι υπάρχει ο κίνδυνος να υποτροπιάσει ο τραυματισμός της και να εξελιχθεί πολύ χειρότερα!

Η Σοφία προσπάθησε χτες να... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 spoiler 1/3: Ποια ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας

Survivor 4: Καλίδης, Μαριαλένα και Άννα Μαρία απομακρύνονται από τον Τζέιμς

Share