Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που μένει η Ανθή Σαλαγκούδη μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4

4στερο resort με σπα, γήπεδο και όλα τα κομφόρ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που μένει η Ανθή Σαλαγκούδη μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4

Χαλάλι οι κακουχίες και η πείνα του Survivor! Μετά την αποχώρησή της και το... πικρό ποτήρι που κλήθηκε να πιει την περασμένη Πέμπτη βράδυ, ώρα Ελλάδας, πλέον έχει την ευκαιρία να ξεχαστεί στην πισίνα και γενικά στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του Viva Wyndham Dominicus Palace, το ξενοδοχείο στην περιοχή της La Romana, κοντά στην παραλία όπου γυρίζεται το reality επιβίωσης, όπου διέμεινε την προηγούμενη εβδομάδα μέχρι να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Μόνο εύκολες, βέβαια, δεν ήταν αυτές οι πρώτες ώρες για την Ανθή Σαλαγκούδη, αφού σοκαρίστηκε βλέποντας την εικόνα που είχε ο κόσμος για εκείνη και, κυρίως, τα σχόλια που έκαναν οι υπόλοιποι παίκτες και το twitter. Η αλήθεια είναι πως υπήρξε από τις πιο πολυσυζητημένες και love to hate προσωπικότητες του φετινού Survivor, αποδέκτης ίσως των περισσότερων σχολίων από το κοινό, παρότι το ταξίδι της μέχρι την άλλη άκρη του Ατλαντικού τελείωσε πρόωρα -για την ακρίβεια έμεινε στην παραλία των «κόκκινων» κάτι λιγότερο από δύο μήνες.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Αυτό το διάστημα ήταν αρκετό για να πέσουν «βροχή» τα σχόλια από την ομάδα της, με αποκορύφωμα τα ρίγη ενθουσιασμού που τους διαπέρασαν μόλις αποχώρησε, που την επιβάρυναν ψυχολογικά.

«Δεν ξεκινάμε από το -2 πια», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κόρομι, μεταφέροντας εν μέρει το κλίμα που επικρατούσε, με τον Τριαντάφυλλο να συμπληρώνει πως η γιορτή κράτησε όλο το βράδυ, σχόλια που μπορεί να έχουν μια δόση αλήθειας όσον αφορά στις αγωνιστικές της επιδόσεις, ωστόσο ήταν «καρφιά» για την Ανθή που δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στο άκουσμά τους. Στο μυαλό της, σταθερή παρηγοριά, βρίσκονται πλέον τα αγαπημένα της πρόσωπα στην Ελλάδα, που τη βοηθούν να χαράξει εκ νέου τα επαγγελματικά της σχέδια και να κάνει restart μετά το παιχνίδι.

Πέρα από ένα βαρύ συμβόλαιο, και ίσως το ακριβότερο του Survivor, είχαν γίνει συζητήσεις για να παρουσιάζει δική της εκπομπή. Ένα σενάριο που φαίνεται να απομακρύνεται όσο περνούν οι μέρες και συνεχίζονται τα αρνητικά σχόλια προς το πρόσωπό της, με τελευταίο όλων τον σχεδιαστή κοσμημάτων Περικλή Κονδυλάτο και πρώην συμπαίκτη της. «Πόσα πρόσωπα παρουσιάζεις», έγραψε μεταξύ άλλων, για να πάρει πληρωμένη απάντηση από την Ανθή Σαλαγκούδη:

«Σοκάρομαι με αυτά που λέει ο Περικλής για μένα. Τα θεωρώ ακραία. Έχει τεράστια πικρία που έφυγε σε εκείνη τη φάση και κατηγόρησε εμένα και είπε ό,τι είπε. Ήθελε με αυτό τον τρόπο να με εκδικηθεί. Έχω μείνει παγωτό», δείτε εδώ όλες τις δηλώσεις της.

Φωτογραφίες από το resort που μένει η Ανθή Σαλαγκούδη

Ξενοδοχείο Survivor

Ξενοδοχείο Survivor Ανθή Σαλαγκούδη

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί σήμερα*