Survivor 4: Πήγαν να πιαστούν στα χέρια οι δύο ομάδες - «Μην μου μιλάς ρε! Κάνε μας την χάρη!»

«Μίλα στην ομάδα σου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Πήγαν να πιαστούν στα χέρια οι δύο ομάδες - «Μην μου μιλάς ρε! Κάνε μας την χάρη!»

Ένας άγριος καυγάς διαδραματίστηκε στην διάρκεια του σημερινού στίβου μάχης, με την ζαλάδα του Γιώργου Κοψιδά να προκαλεί εντάσεις και βαριές κουβέντες μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Τζέιμς αρχικά ρώτησε αν θα παίξει ο Κοψιδάς καθώς θέλει να αγωνιστεί μαζί του, με τον δεύτερο ωστόσο να δηλώνει πως δεν είναι καλά και πως αισθάνεται αρκετά ζαλισμένος.

Τότε σύσσωμη η ομάδα των Μπλε και πρώτος και καλύτερος ο Αλέξης Παππάς αμφισβήτησε την ζαλάδα του ηθοποιού, δηλώνοντας πως και αυτοί στην ομάδα τους έχουν άτομα που δεν νιώθουν καλά αλλά δεν το λένε!

Αυτό προκάλεσε την οργή όμως του Ηλία ο οποίος πήγε να πιαστεί στα χέρια με τον Αλέξη, καθώς εξοργίστηκε που δεν πίστευε στη κακή κατάσταση που βρισκόταν ο συμπαίκτης του.

Ο Γιώργος Κοψιδάς απαίτησε τότε από τον Αλέξη να ασχοληθεί μόνο με την ομάδα του και ξέρει αυτός αν νιώθει καλά ή όχι για να διαγωνιστεί, με τον Αλέξη στο μεταξύ να δηλώνει πως ο Κοψιδάς είναι πλέον ο χειρότερος παίκτης.

Survivor 4: Σε άσχημη σωματική κατάσταση ο Γιώργος Κοψιδάς

Υπό διάλυση το Survivor αφού μετά τον Πάνο Καλίδη στα όρια της αποχώρησης έχει φτάσει και ο Γιώργος Κοψιδάς! Έτσι τουλάχιστον αναφέρουν οι ως τώρα πληροφορίες μας από το νησί.

Η αλήθεια είναι πως ο Γιώργος Κοψιδάς εξ' αρχής γνώριζε πως πολύ δύσκολα θα καταφέρει να αντέξει στο Survivor, αφού είναι vegan και δεν θα μπορεί να τρώει τα πάντα, όπως για παράδειγμα ψάρια. Στο χθεσινό επεισόδιο, όμως, τον είδαμε να καταρρέει και να μην μπορεί ακόμα να παίξει και στα αγωνίσματα. Συγκεκριμένα την Κυριακή προτίμησε να δώσει πέναλτι στην αντίπαλη ομάδα παρά να παίξει, αφού όμως τόνισε στους συμπαίκτες του δεν τον βαστούσαν τα πόδια του!

Και η αλήθεια είναι πως ο Γιώργος Κοψιδάς, με τις υπάρχουσες συνθήκες, πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο Survivor! Το ύψος του, σε συνδυασμό με την έλειψε τροφής και το γεγονός πως είναι vegan δεν του δίνουν δυνάμεις! Η αποχώρηση του Πάνου Καλίδη αρχίζει να του βάζει σκέψεις και του ίδιου!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Κοψιδάς προσέγγισε την παραγωγή, όχι για να τους ζητήσει να αποχωρήσει, αλλά για να κάνει μια συζήτηση μαζί τους σχετικά με το μέλλον του! Τους ζήτησε μήπως γίνεται να του δώσουν κάποιες βιταμίνες, που σε πρώτη φάση φαίνεται να πήρε θετική απάντηση! Η παραγωγή τρέμει το ενδεχόμενο να φύγει κι άλλος παίκτης και γι' αυτό αναμένεται να τους κάνει κάποια χατίρια στα κρυφά! Ένα από αυτά ήταν να δώσει επιπλέον βιταμίνες στον Γιώργο Κοψιδά! Και εδώ που τα λέμε όταν πρόκειται για θέμα υγείας καλά έκανε!

Προς το παρόν... διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr