Survivor 4 - highlights 16/3: Ο τσακωμός Παππά - Μπόγδανου, το "δίκασμα" στον Κόρο και οι 3 υποψήφιοι

Όσα είδαμε χθες το βράδυ στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 16/3: Ο τσακωμός Παππά - Μπόγδανου, το

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, παρακολουθήσαμε έναν καβγά ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Ηλία Μπόγδανο, απίστευτο "δίκασμα" στον Κόρο από αντιπάλους του, αλλά και τους 3 υποψήφιους που είναι προτεινόμενοι προς αποχώρηση.

Αυτά είναι τα highlights 16/3 του Survivor 4

Παππάς κατά του Κόρο - «Μας έχει ζαλίσει τα.. με το ψάρι και το ψάρι»

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με την Μπλε ομάδα και συγκεκριμένα τον Αλέξη Παππά να «δικάζει» για ακόμη μια φόρο τον Γιώργο Κόρομι.

Ο ηθοποιός και μοντέλο μετά την χθεσινή του τοποθέτηση, σχολίασε ξανά την απαράδεκτη συμπεριφορά του Κόρο και συγκεκριμένα την κίνηση του να μην δίνει φαγητό στον Τριαντάφυλλο.

Survivor 4 αλέξης παππάς για κορο

Αυτό ήταν κάτι που φαίνεται να πείραξε όλη την Μπλε ομάδα, δηλώνοντας πως είναι απάνθρωπο και άνανδρο να μην ψαρεύουν και να μην του δουν να φάει ούτε μια μπουκιά.

Κόρο για Ντάφι: «Πατάει σε ιερά πράγματα όπως η φιλία και η θρησκεία»

Με εντάσεις ξεκίνησε το επεισόδιο του Survivor, με τον Γιώργο Κόρομι και τον Γιώργο Ασημακόπουλο να επιτίθονται στον Τριαντάφυλλο για ακόμα μια φορά.

Η κόντρα μεταξύ των τριών αντρών φαίνεται να μην έχει τελειωμό και αυτήν την φορά το θέμα της θρησκείας αποτέλεσε την αφορμή να «φαγωθούν» ξανά.

Συγκεκριμένα, ο Ντάφι στο χθεσινό επεισόδιο επισήμανε πόσο πολύ θρήσκος είναι καθώς έχει φέρει μαζί του ένα μπουκαλάκι με αγιασμό, κάτι που χρησιμοποιήσαν οι συμπαίκτες του προκειμένου να πουν πόσο.. γελοίος είναι.

Ο αγιασμός και η θρησκεία είναι κάτι πολύ ιερό και σύμφωνα με τον Κόρο, ο Τριαντάφυλλος εκμεταλλεύεται το θέμα αυτό για να γίνει αγαπητός στο κοινό αλλά και για να καταλήξει πάλι πως αυτός είναι το θύμα.

Παράλληλα, ο Ασημακόπουλος τον κατηγόρησε πως στο μπουκαλάκι δεν υπήρχε τίποτα άλλο παρά.. ένα απλό και καθημερινό νερό, με τον Τριαντάφυλλο αμέσως μετά να ξεσπά εναντίον τους ενώ χθες του τόνισε πως αυτή η κακία είναι που θα τον φάει!

Πέταξε τα «καρφιά» ο Παππάς - «Ο Κοψιδάς είναι ο χειρότερος παίκτης και των δύο ομάδων»

Ο Αλέξης Παππάς δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να πετάξει τα καρφιά του για τους αντιπάλους του και αυτήν την φορά ο Γιώργος Κοψιδάς βρέθηκε στο στόχαστρο του.

Ο ηθοποιός των Μπλε αφού πρώτα έκραξε για τα καλά τον Κόρο για την στάση του προς τον Τριαντάφυλλο, αμέσως μετά δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τον Γιώργο Κοψιδά.

Συγκεκριμένα, τον κατηγόρησε πως ενώ είναι βίγκαν, είναι άξιο απορίας και σχολιασμού να επιλέγει να έρχεται σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και μάλιστα να απαιτεί να τρώει και το φακόρυζο των συμπαικτών του, με την πρόφαση των διατροφικών του επιλογών.

Μάλιστα, ανέφερε πως ενώ στην αρχή ήταν πολύ καλός αγωνιστικά, πλέον έχει πέσει και πως κερδίζει δικαιωματικά τον τίτλο του χειρότερου παίκτη και των δύο ομάδων! Και αυτό είναι εν μέρει αλήθεια, μιας και η σωματική του κατάσταση βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση.

Η Μαριαλένα δικάζει Κόρο - «Ο χαρακτήρας που έχει δείξει δε μου κάνει εντύπωση»

Ο Γιώργος Κόρομι έχει γίνει ένα από τα πολυσυζητημένα πρόσωπα στις δύο παραλίες του Survivor, με τους «Μπλε» να μη διστάζουν να τα βάλουν μαζί του και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να βγάζει… τα άπλυτά του στην φόρα για τη συμπεριφορά του, όταν ήταν συμπαίκτες.

Η απόφαση του «Κόρο» να μη δίνει τροφή στον Τριαντάφυλλο έχει προκαλέσει «θύελλα» αντιδράσεων στις δύο ομάδες, με την μπλε να μην χάνει την ευκαιρία να του ασκήσει έντονη κριτική, χοροστατούντος του Αλέξη Παππά, με τη Μαριαλένα επίσης να μιλά για την εποχή, όπου ήταν μαζί στους Μαχητές.

«Ο χαρακτήρας που έχει δείξει δε μου κάνει εντύπωση. Τον πρώτο μήνα, όπου ήμασταν μαζί, μας είχε χτυπήσει αρκετές φορές, ότι πιάνει ψάρια, ενώ άλλες φορές τα έτρωγε με την υποομάδα του», ανέφερε χαρακτηριστικά η παίκτρια των «Μπλε».

Πήγαν να πιαστούν στα χέρια οι δύο ομάδες - «Μην μου μιλάς ρε! Κάνε μας την χάρη!»

Ένας άγριος καυγάς διαδραματίστηκε στην διάρκεια του στίβου μάχης, με την ζαλάδα του Γιώργου Κοψιδά να προκαλεί εντάσεις και βαριές κουβέντες μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Τζέιμς αρχικά ρώτησε αν θα παίξει ο Κοψιδάς καθώς θέλει να αγωνιστεί μαζί του, με τον δεύτερο ωστόσο να δηλώνει πως δεν είναι καλά και πως αισθάνεται αρκετά ζαλισμένος.

Τότε σύσσωμη η ομάδα των Μπλε και πρώτος και καλύτερος ο Αλέξης Παππάς αμφισβήτησε την ζαλάδα του ηθοποιού, δηλώνοντας πως και αυτοί στην ομάδα τους έχουν άτομα που δεν νιώθουν καλά αλλά δεν το λένε!

Αυτό προκάλεσε την οργή όμως του Ηλία ο οποίος πήγε να πιαστεί στα χέρια με τον Αλέξη, καθώς εξοργίστηκε που δεν πίστευε στη κακή κατάσταση που βρισκόταν ο συμπαίκτης του.

Ο Γιώργος Κοψιδάς απαίτησε τότε από τον Αλέξη να ασχοληθεί μόνο με την ομάδα του και ξέρει αυτός αν νιώθει καλά ή όχι για να διαγωνιστεί, με τον Αλέξη στο μεταξύ να δηλώνει πως ο Κοψιδάς είναι πλέον ο χειρότερος παίκτης.

Νικητές οι μπλε με σκορ 10-9

Το απόλυτο ντέρμπι παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο του Survivor, με την Μπλε Ομάδα να παίρνει τον τελευταίο πόντο και να κερδίζει την δεύτερη συνεχόμενη ασυλία.

Πολύ βαρύ και έντονο ήταν το κλίμα στον σημερινό αγώνα ασυλίας με τις δύο ομάδες μάλιστα να βρίσκονται ένα βήμα πριν να πιαστούν στα χέρια.

Τόσο οι παίκτες των Κόκκινων όσο και αυτοί των Μπλε μπήκαν πιο αποφασισμένοι από ποτέ προκειμένου να πάνε στο συμβούλιο ως θεατές.

Τελικά, η ομάδα που έχασε για δεύτερη φορά την ασυλία ήταν η Κόκκινη, ακριβώς όπως σας είχαμε αποκαλύψει εμείς από το πρωί της Τρίτης.

Αποκάλυψε την στρατηγική που ακολουθεί στο παιχνίδι

Χείμαρρος αποκαλύψεων ήταν ο Αλέξης Παππάς μετά την νίκη της ομάδας του στον στίβο μάχης του Survivor.

Ο ηθοποιός των Μπλε που έδωσε τον τελικό και νικητήριο πόντο στον αγώνα, ανέφερε πως τον τελευταίο καιρό ακολουθεί μια συγκεκριμένη στρατηγική, η οποία φαίνεται να είναι και αρκετά επιτυχημένη.

Ο Αλέξης δήλωσε πως όλοι οι παίκτες έχουν συγκεκριμένες μεθόδους και στρατηγικές στο μυαλό του, άλλο που δεν το παραδέχονται, με τον ίδιο να μαρτυρά πως έχει διάφορες εναλλακτικές στο μυαλό του και όπως βλέπουμε πράγματι η μια από αυτές αφορά την ένωση του με την τριάδα Τζέιμς - Βέλλη - Μπάρτζης.

Τα έβαλε και η Νικολέττα με τον Τριαντάφυλλο

Ο Τριαντάφυλλος έχει τσακωθεί με σχεδόν άπαντες τους παίκτες της κόκκινης ομάδας τον τελευταίο καιρό, και δη από τη μέρα που βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση, με την Νικολέτα ακόμη να τα βάζει μαζί του.

Η χορεύτρια των «Κόκκινων», που διαθέτει την ατομική ασυλία, στη διάρκεια της συζήτησης της ομάδας της μετά την ήττα στην ατομική ασυλία, βρέθηκε σε ένταση με τον «Ντάφι», καθώς εκείνος επεσήμανε πως δεν έχει προκαλέσει κανένα σκηνικό στην παραλία τις τελευταίες μέρες.

«Αν το πιστεύεις αυτό, τι να σου πω;», είπε χαρακτηριστικά η Νικολέτα, ανοίγοντας μαζί του καβγά, αφού διαφώνησε και θεωρεί, ότι ο τραγουδιστής είναι αυτός, που τα έχει ξεκινήσει όλα.

Μπόγδανος: «Ο Αλέξης τρέφεται με το να σου στρέφει το μαχαίρι όταν πεινάς»

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Ηλίας Μπόγδανος θέλησε να ξεσκεπάσει μπροστά σε όλους τον Αλέξη Παππά, με αφορμή ένα περιστατικό στον αγώνα ασυλίας.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κοψιδάς ένιωσε μια έντονη ζαλάδα στον στίβο μάχης και ζήτησε να μείνει εκτός παιχνιδιού, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις από την αντίπαλη ομάδα.

Ο Ηλίας Μπόγδανος, που τα έβαλε με τον Αλέξη κατά την διάρκεια του παιχνιδιού εξαιτίας αυτού του γεγονότος, θέλησε να μοιραστεί στο συμβούλιο κάτι που παρατήρησε από τον παίκτη των Μπλε και τον εξόργισε.

Ο Ηλίας λοιπόν αποκάλυψε πως ο Αλέξης έδειξε με το χέρι του τον Κοψιδά, όσο αυτός δεν ήταν καλά και άρχιζε να λέει στους συμπαίκτες του πόσο ψεύτικος είναι και πόσο θέατρο παίζει.

Φυσικά, ο Παππάς έσπευσε να τα διαψεύσει όλα αυτά, με τον Κόρο από την άλλη όμως να τα επιβεβαιώνει.

Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος - «Δεν έχω προκαλέσει ούτε ένα πρόβλημα στην καλύβα!»

Για ακόμη ένα συμβούλιο του νησιού, ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε στο στόχαστρο του σχολιασμού και της προσοχής, με τον ίδιο να επιμένει πως δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.

Η φιλία του Ντάφι με τον Κόρο και τον Ασημακόπουλο έχει τελειώσει για τα καλά ενώ οι βαριές κουβέντες που έχουν αλλάξει μεταξύ τους ολοένα και πληθαίνουν.

Για ακόμη μια φορά, ο Κόρο έθιξε το θέμα της θρησκείας, δηλώνοντας πόσο θέατρο παίζει ο Ντάφι και πως προσπαθεί να πάρει το κοινό με το μέρος του πατώντας πάνω σε ιερά πράγματα.

Παράλληλα, τόσο ο ίδιος όσο και ο Ασημακόπουλος επισήμαναν ότι δεν συμβάλλει καθόλου στην ομάδα, ούτε στην καλύβα αλλά ούτε και αγωνιστικά, ενώ ο δεύτερος τόνισε πως πλέον δεν θέλει καν να κοιτά τον Τριαντάφυλλο!

Τον λόγο πήρε αμέσως μετά και ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος υπογράμμισε πως αν βρισκόντουσαν εκτός παιχνιδιού, δεν υπήρχε περίπτωση να κάνανε ποτέ παρέα.

Κοψιδάς: «Καλά έκανε ο Κόρο και δεν έδωσε φαγητό στον Τριαντάφυλλο»

Σε μια απίστευτη επίθεση εναντίον του Τριαντάφυλλου προχώρησε ο Γιώργος Κοψιδάς, που χαρακτηριστικά είπε στο συμπαίκτη του πως δικαίως δεν πήρε φαγητό από τον Γιώργο Κόρομι.

Οι άλλοτε φίλοι έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό… εχθροί και ο ηθοποιός φρόντισε να αφήσει τα «πυρά» του, μόλις ο Γιώργος Λιανός του έδωσε το λόγο, λέγοντας πως όποια απολογητική διάθεση είχε ο «Ντάφι» δεν ήταν σε καμία περίπτωση με ειλικρινή πρόθεση.

Εν συνεχεία, τόνισε πως ο «Κόρο» σε καμία περίπτωση δεν… τρελάθηκε, όταν δεν του έδωσε ψάρια να φάει, προσθέτοντας πως καλά έκανε και προχώρησε σε αυτή την απόφαση, με τον Τριαντάφυλλο να αντιδρά έντονα.

Η Μαριάνθη, ο Γιώργος Κοψιδάς και ο Τριαντάφυλλος οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τρεις παίκτες της Κόκκινης Ομάδας είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και αυτοί είναι ο Τριαντάφυλλος, ο Γιώργος Κοψιδάς και η Μαριάνθη, όπως σας είχαμε ενημερώσει εμείς ήδη.

Η Μπλε ομάδα νίκησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον αγώνα ασυλίας και έτσι οι Κόκκινοι βρέθηκαν ξανά στην δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους.

Με τον Τριαντάφυλλο να είναι ήδη ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, οι επιλογές ήταν περιορισμένες και έτσι οι παίκτες φάνηκε να δυσκολεύονται αρκετά για το ποιον να ψηφίσουν.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα της κάλπης όρισε ως δεύτερη υποψήφια την Μαριάνθη, καθώς οι συμπαίκτες της την κατηγόρησαν πως συνεχώς δημιουργεί φασαρίες και ίντριγκες.

Από την άλλη, η Νικολέττα, καθώς κέρδισε την ατομική ασυλία, έβγαλε στον τάκο τον Γιώργο Κοψιδά, με την πρόφαση πως τον τελευταίο καιρό έχει πέσει αγωνιστικά. Ο τελευταίος, μάλιστα, αποκάλυψη, ότι τόσο για το λόγο αυτό όσο και για τις ίντριγκες στην κόκκινη παραλία, θέλησε να βγει υποψήφιος.

Αποχώρησε ο Νίκος Μπάρτζης από το συμβούλιο

Σε άσχημη σωματική κατάσταση φαίνεται να ήταν στο συμβούλιο του νησιού ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει.

Ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία της ψηφοφορίας, ο Νίκος Μπάρτζης ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και ζήτησε τόσο από τον Γιώργο Λιανό όσο και από την παραγωγή να βγει έξω να πάρει αέρα.

Ο ίδιος να σημειώσουμε πως στο χθεσινό επεισόδιο χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς αντιμετώπισε έναν άσχημο τραυματισμό κατά την διάρκεια του αγώνα.