Survivor 4 - Κόρο για Ντάφι: «Πατάει σε ιερά πράγματα όπως η φιλία και η θρησκεία»

«Και αυτό για να φανεί πάλι ότι είναι το θύμα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Κόρο για Ντάφι: «Πατάει σε ιερά πράγματα όπως η φιλία και η θρησκεία»

Με εντάσεις ξεκίνησε το επεισόδιο του Survivor, με τον Γιώργο Κόρομι και τον Γιώργο Ασημακόπουλο να επιτίθονται στον Τριαντάφυλλο για ακόμα μια φορά.

Η κόντρα μεταξύ των τριών αντρών φαίνεται να μην έχει τελειωμό και αυτήν την φορά το θέμα της θρησκείας αποτέλεσε την αφορμή να «φαγωθούν» ξανά.

Συγκεκριμένα, ο Ντάφι στο χθεσινό επεισόδιο επισήμανε πόσο πολύ θρήσκος είναι καθώς έχει φέρει μαζί του ένα μπουκαλάκι με αγιασμό, κάτι που χρησιμοποιήσαν οι συμπαίκτες του προκειμένου να πουν πόσο.. γελοίος είναι.

Ο αγιασμός και η θρησκεία είναι κάτι πολύ ιερό και σύμφωνα με τον Κόρο, ο Τριαντάφυλλος εκμεταλλεύεται το θέμα αυτό για να γίνει αγαπητός στο κοινό αλλά και για να καταλήξει πάλι πως αυτός είναι το θύμα.

Παράλληλα, ο Ασημακόπουλος τον κατηγόρησε πως στο μπουκαλάκι δεν υπήρχε τίποτα άλλο παρά.. ένα απλό και καθημερινό νερό, με τον Τριαντάφυλλο αμέσως μετά να ξεσπά εναντίον τους ενώ χθες του τόνισε πως αυτή η κακία είναι που θα τον φάει!

Survivor 4: Οι στοιχηματικές έδιναν νικητή τον Γιώργο Κόρομι αλλά τώρα άλλαξαν τα πράγματα

Φέτος το Survivor 4 έχει χτυπήσει κόκκινο τόσο στα νούμερα τηλεθέασης όσο και στο twitter που σχολιάζει ασταμάτητα το παραμικρό. Όσο περνάνε οι μέρες, οι βδομάδες βλέπουμε τις ισορροπίες ανάμεσα στις δυο ομάδες να αλλάζουν με ταχύτατους ρυθμούς. Η πιο μεγάλη ανατροπή ήταν η αλλαγή στην συμπεριφορά του Κόρο, που μετά από την άσχημη συμπεριφορά του προς το Ντάφυ, το κοινό έχασε πάσα ιδέα.

Πρώτο φαβορί για την κατάκτηση των 100.000 ευρώ οι στοιχηματικές έδιναν πριν από λίγο καιρό τον επιχειρηματία Γιώργο Κορόμι, ο οποίος έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής για τις αγωνιστικές του ικανότητες και ιδιαίτερα για τη δύναμή του ενώ στην στη 2η και 3η θέση ακολουθούσαν αντιστοίχως Τζέιμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης.

Μετά τα όσα έχουν συμβεί, όμως, τις τελευταίες εβδομάδες, τα πράγματα έχουν αλλάξει και πιο πάνω σε κατάταξη βρίσκεται ο Ηλίας Μπόγδανος που μέχρι στιγμής φαίνεται να έχει κερδίσει το κοινό τόσο με τον χαρακτήρα του όσο και με τις αγωνιστικές του ικανότητες.