Survivor 4: Twitter για Μπάρτζη και Βέλλη μετά το αποκαλυτπικό πλάνο - «Όχι μόνο unfollow, απόψε και block»

Αυτοί κοιμούνται αγκαλιά και οι χρηστές.. οργιάζουν!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Twitter για Μπάρτζη και Βέλλη μετά το αποκαλυτπικό πλάνο - «Όχι μόνο unfollow, απόψε και block»

Χαμός έγινε στο Twitter με το αποκαλυπτικό πλάνο του Νίκου Μπάρτζη και της Άννας Μαρίας Βέλλη που τους δείχνει να κοιμούνται κολλητά.

Οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες έχουν συζητηθεί πιο πολύ από ποτέ, καθώς η χημεία και η επαφή που έχουν μεταξύ τους είναι αρκετά έντονη. Ωστόσο, η Βέλλη διατηρεί σχέση στην Ελλάδα, κάτι που έχει επιβεβαιώσει και η ίδια αλλά και οι φίλες της.

Ο καμεραμάν ωστόσο φαίνεται να θέλει και αναζωπυρώσει περισσότερο τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι, παραχωρώντας στο κοινό αρκετά αποκαλυπτικά πλάνα, τα οποία φυσικά και σχολίασαν οι χρήστες του twitter.

Δείτε παρακάτω μερικά πετυχημένα tweets

Survivor 4 Twitter Μπάρτζη Βέλλη πλάνο

Survivor 4 Twitter Μπάρτζη Βέλλη

Survivor 4 Το Twitter  Μπάρτζη και Βέλλη

Survivor 4 Το Twitter 'δίκασε' Μπάρτζη και Βέλλη πλάνο

Survivor 4 Το Twitter 'δίκασε' Μπάρτζη και Βέλλη

Survivor 4 - φίλος Μπάρτζη: "Η πρώην του Νίκου ήταν ψηλή, λεπτή, μελαχρινή, αδύνατη"

Ο γνωστός ντόρος στο Survivor περί σχέσης γύρω από το όνομα του Νίκου Μπάρτζη και της Άννας Μαρίας Βέλλη συνεχίζει να υπάρχει. Το πρωί της Παρασκευής ο κολλητός του αγρότη, Θοδωρής Παλιός, μίλησε στον αέρα του Ευτυχείτε και ξεκαθάρισε τα πράγματα.

"Βιώνει κάποιες δύσκολες καταστάσεις, έχει στηρίγματα όπως είναι η Άννα Μαρία, τον βοηθάει σε πολλά πράγματα κι εκείνος το ίδιο αλλά δεν βλέπω κάτι, είναι φιλικό, μόνο αυτό. Ο Νίκος δεν έχει κοπέλα. Η προηγούμενη του ήταν μελαχρινή, αδύνατη, ψηλή. Βλέπω την μεταχείριση του Νίκου σε όλο το κομμάτι και δεν σχετίζεται με κάτι που θα μπορούσε να αφορά σχέση.", είπε μεταξύ άλλων ο καλός του φίλος.