Survivor 4: Αγκαλιά κοιμούνται Βέλλη - Μπάρτζης

Το αποκαλυπτικό στιγμιότυπο

Survivor 4: Αγκαλιά κοιμούνται Βέλλη - Μπάρτζης

Ένα άκρως αποκαλυπτικό πλάνο παρακολουθήσαμε σήμερα στο Survivor, με τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία να κοιμούνται πιο κολλητά από ποτέ!

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τα δύο παιδιά να φλερτάρουν μεταξύ τους, παρόλο που η Βέλλη διατηρεί σχέση στην Ελλάδα. Ωστόσο, τα πλάνα φαίνεται να φουντώνουν όλα αυτά που ακούγονται και να τα αναζωπυρώνουν ακόμα περισσότερο.

Μάλιστα, στο σημερινό επεισόδιο είδαμε την Άννα Μαρία και τον Νίκο να κοιμούνται κυριολεκτικά κολλητά, κάτι που ίσως να μαρτυρά πολλά.

Survivor 4 Αγκαλιά κοιμούνται Βέλλη - Μπάρτζης

Survivor 4 - Μαντώ Γαστεράτου: «Αν ήξερε η Άννα Μαρία τι προβάλλεται για εκείνη και τον Νίκο θα τα έχωνε χοντρά»

Το πρωί της Παρασκευής, η Μαντώ Γαστεράτου βρέθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της Άννας Μαρίας Βέλλη στο Survivor και τόνισε πως τα πλάνα που προβάλλονται είναι μονταρισμένα για να φανεί πως παίζει κάτι με τον Νίκο Μπάρτζη.

Όπως είπε και χθες μία φίλη της Άννας Μαρίας, έτσι και σήμερα η Μαντώ Γαστεράτου είπε για τη γνωστή youtuber είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της και το love story τους κρατάει εδώ και χρόνια, ενώ και οι φίλοι του Νίκου Μπάρτζη ξεκαθαρίζουν πως δεν τρέχει κάτι με την Άννα Μαρία.

«Η Άννα Μαρία είναι φίλη μου. Στην αρχή την έβλεπα και ήταν λίγο κουμπωμένη. Σκεφτόμουν γιατί δεν μιλάει, τι κάνει. Γιατί ξέρω ότι όταν κάτι την ενοχλεί τα λέει και τα χώνει. Με στεναχωρούν πολύ αυτά που ακούγονται για το ειδύλλιο με τον Νίκο.

Εσείς βλέπετε και σχολιάζετε αυτά που προβάλλονται. Αυτά που προβάλλονται μοντάρονται και με μία ωραία μουσικούλα, όλα φτιάχνονται όμορφα. Η Άννα Μαρία έχει σχέση και είναι πάρα πολύ καλά και ήταν και στο παρελθόν μαζί.

Μαντώ Γαστεράτου Άννα Μαρία Βέλλη

Αυτό που βλέπουμε, ή μάλλον όπως παρουσιάζεται, είναι η εικόνα δύο ανθρώπων που φαίνεται να έχουν έρθει πολύ κοντά, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί και με δύο φίλους. Το πιο δύσκολο είναι ότι η Άννα Μαρία δεν ξέρει τι προβάλλεται προς τα έξω και δεν μπορεί να υποστηρίξει τον εαυτό της, γιατί αν ήξερε θα τα έχωνε χοντρά», είπε χαρακτηριστικά η Μαντώ Γαστεράτου για τη φίλη της.