Survivor 4 - φίλος Μπάρτζη: "Η πρώην του Νίκου ήταν ψηλή, λεπτή, μελαχρινή, αδύνατη"

"Με την Άννα Μαρία είναι φιλικό"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - φίλος Μπάρτζη:

Ο γνωστός ντόρος στο Survivor περί σχέσης γύρω από το όνομα του Νίκου Μπάρτζη και της Άννας Μαρίας Βέλλη συνεχίζει να υπάρχει. Το πρωί της Παρασκευής ο κολλητός του αγρότη, Θοδωρής Παλιός, μίλησε στον αέρα του Ευτυχείτε και ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Οι δηλώσεις για την σχέση Νίκου και Άννας Μαρίας στο Survivor

"Βιώνει κάποιες δύσκολες καταστάσεις, έχει στηρίγματα όπως είναι η Άννα Μαρία, τον βοηθάει σε πολλά πράγματα κι εκείνος το ίδιο αλλά δεν βλέπω κάτι, είναι φιλικό, μόνο αυτό. Ο Νίκος δεν έχει κοπέλα. Η προηγούμενη του ήταν μελαχρινή, αδύνατη, ψηλή. Βλέπω την μεταχείριση του Νίκου σε όλο το κομμάτι και δεν σχετίζεται με κάτι που θα μπορούσε να αφορά σχέση.", είπε μεταξύ άλλων ο καλός του φίλος.

Το τρυφερό φιλί της Άννας Μαρίας στο Νίκο Μπάρτζη

Στο επεισόδιο της Τρίτης είδαμε την Άννα Μαρία να "μαγειρεύει" τα πάντα ώστε να την γλιτώσει ο "φίλος" της που ήταν υποψήφιος και έδωσε τον Γιώργο Ταβλαδάκη ως υποψήφιο, ο οποίος και αποχώρησε από το Survivor!

Χτες όμως το τερμάτισε! Και λέμε το τερμάτισε διότι η ίδια μιλάει συνεχώς για ηθική και πως έχει σχέση στην Ελλάδα που δεν θέλει να επηρεαστεί από ότι βλέπουμε να συμβαίνει μέσα στο Survivor! Και μια κοπέλα που σέβεται την σχέση της, σηκώνεται και φιλάει έναν άλλον άνδρα μπροστά σ' όλη την Ελλάδα, μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο Νίκος Μπάρτζης παραμένει στο Survivor!

Δείτε τον φωτογραφία εδώ!