Survivor 4: Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος - «Γιώργο αγόρι μου είσαι ένας κακός άνθρωπος!»

«Αυτή η κακία θα σε φάει...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος - «Γιώργο αγόρι μου είσαι ένας κακός άνθρωπος!»

Πολύ άσχημο είναι εδώ και μέρες το κλίμα στην ομάδα των Κόκκινων, με σχεδόν όλους τους παίκτες να τα έχουν βάλει με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος δεν άντεξε και ξέσπασε.

Οι σχέσεις του τραγουδιστή κυρίως με τον Ασημακόπουλο και τον Κόρο είναι κάκιστες, ειδικά μετά τα χθεσινά σκηνικά στην καλύβα τους, με αφορμή το φαγητό που αρνούνταν να του δώσουν.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor όμως ο Ντάφι δεν άντεξε και ξέσπασε, κατηγορώντας τον Γιώργο Ασημακόπουλο πως είναι ένας πολύ κακός άνθρωπος και πως αυτή η κακία θα τον φάει!

Survivor 4 - Μαριπόζα: «Είναι ντροπή αυτό που κάνουν στον Τριαντάφυλλο, απλά κακό»

Η Μαριπόζα θέλησε να σχολιάσει τις εξελίξεις από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα σχολίασε τη στάση της Κόκκινης ομάδας απέναντι στον Τριαντάφυλλο, και το γεγονός ότι δεν του έδωσαν φαγητό.

Ο καυγάς της Κόκκινης ομάδας κορυφώθηκε στο χθεσινό επεισόδιο και έτσι όταν ψάρεψε ο Κόρο, αποφάσισε να μην δώσει καθόλου από τα ψάρια στον Τριαντάφυλλο. Η κίνηση αυτή σχολιάστηκε πολύ αρνητικά στο Twitter ενώ και η Έλενα Κρεμλίδου θέλησε να τονίσει πόσο άδικο είναι όλο αυτό που συμβαίνει.

Μαριπόζα Τριαντάφυλλος

«Αυτό είναι ντροπή, παιδιά εντάξει. Ό, τι και να έχει κάνει, το να μην του δίνουν φαγητό είναι απλά κακό, δεν είναι σωστό», είπε χαρακτηριστικά.