Survivor 4 - Παππάς κατά του Κόρο - «Μας έχει ζαλίσει τα.. με το ψάρι και το ψάρι»

«Και δεν δίνει και φαγητό στον Τριαντάφυλλο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Παππάς κατά του Κόρο - «Μας έχει ζαλίσει τα.. με το ψάρι και το ψάρι»

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με την Μπλε ομάδα και συγκεκριμένα τον Αλέξη Παππά να «δικάζει» για ακόμη μια φόρο τον Γιώργο Κόρομι.

Ο ηθοποιός και μοντέλο μετά την χθεσινή του τοποθέτηση, σχολίασε ξανά την απαράδεκτη συμπεριφορά του Κόρο και συγκεκριμένα την κίνηση του να μην δίνει φαγητό στον Τριαντάφυλλο.

Survivor 4 αλέξης παππάς για κορο

Αυτό ήταν κάτι που φαίνεται να πείραξε όλη την Μπλε ομάδα, δηλώνοντας πως είναι απάνθρωπο και άνανδρο να μην ψαρεύουν και να μην του δουν να φάει ούτε μια μπουκιά.

Survivor 4 - Εκπαιδευτής Κόρομι: «Δεν μου άρεσε που δεν έδωσε φαγητό στον Τριαντάφυλλο»

Ο φίλος και εκπαιδευτής του Κόρομι στην ελεύθερη κατάδυση μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και σχολίασε τη συμπεριφορά του μαθητή του στο Survivor 4, αναφερόμενος στο περιστατικό όπου δεν έδωσε στον Τριαντάφυλλο να φάει από την ψαριά που έπιασε.

«Αν απομονώσω αυτό το σκηνικό, η αλήθεια είναι ότι σαν εικόνα δεν μου άρεσε. Δεν είναι καταρχάς ο Γιώργος που ξέρω εγώ, το να τρώνε όλοι και να έχει μείνει ένας εκτός», είπε αρχικά.

«Επειδή τον γνωρίζω θα πω πως είναι δίκαιη η συμπεριφορά του προς τον Τριαντάφυλλο, γιατί δεν ξέρω. Δεν είναι δίκαιο να τους κρίνουμε από το 5λεπτο, 10 λεπτο που βλέπουμε στην τηλεόραση», συνέχισε.