Survivor 4 - Ξέφυγε η κατάσταση με τον Τριαντάφυλλο! Ασημακόπουλος, Ηλίας και Καρολίνα του όρμηξαν μετά τον αγώνα!

Εκτροχιάστηκε ο Μπόγδανος...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Ξέφυγε η κατάσταση με τον Τριαντάφυλλο! Ασημακόπουλος, Ηλίας και Καρολίνα του όρμηξαν μετά τον αγώνα!

Μετά τον αγώνα που έδωσαν οι ομάδες αυτής της εβδομάδες και νικητές αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι, οι Μπλε κυριολεκτικά ξέσπασαν!

Τα έβαλαν για ακόμη μια φορά με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος χρησιμοποίησε τον πόνο στο πόδι του για να μην παίξει και να πάρουν φάουλ, με αποτέλεσμα ο Σάκης Κατσούλης να παίζει σχεδόν όλα τα run και να καταρρέι!

Πιο συγκεκριμένα ο Ασημακόπουλος, αυτή τη φορά έχοντας στο πλευρό του τον Ηλία Μπόγδανο καθώς και την Καρολίνα, αποφάσισαν να ξεμπροστιάσουν τον Ντάφυ πριν το αγώνισμα. Μάλιστα ο Ηλίας ξεσπάσει πάρα πολύ έντονα γιατί του λέει πως δεν σέβεται την προσπάθεια που έχει κάνει μέσα στο παιχνίδι όλους αυτούς τους μήνες.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε με την Καρολίνα Καλύβα, όπου οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα και στην συνέχεια ακολούθησε έξαλλος ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος ένιωσε να τον πνίγει το δίκιο που οι πιο πολλοί παίκτες τρέχουν και τραυματίζονται ενώ ο Τριαντάφυλλος επιλέγει πότε θα αγωνιστεί: «Καθόμαστε εδώ κι αγωνιζόμαστε τρεις μήνες και βγαίνεις και πουλάς παραμύθια, που έχουμε σπάσει τα πόδια μας.» Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μάλιστα τον αποκάλεσε «μεγάλο καραγκιόζη».

Όσα ειπώθηκαν για τον Τριαντάφυλλο

Αλλάζουν όλα αυτή την εβδομάδα! Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Μια ανακοίνωση έκανε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα για την ανάδειξη του αρχηγού αυτής της εβδομάδας στο survivor!

Eπειδή υπήρξαν τρεις αποχωρήσεις με τελευταία αυτή της Νικολέτας Μαυρίδη, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης ανακοίνωσε στους οκτώ παίκτες ότι θα είναι μία διαφορετική εβδομάδα!

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός είπε: «Μια διαφορετική εβδομάδα με πολλές ανατροπές και εκπλήξεις γι’ αυτό λοιπόν δεν θα έχουμε αγώνες ασυλίας, αλλά δεν θα έχουμε και αποχώρηση….» και τους ανέφερε ότι σήμερα, Κυριακή θα πρέπει να αναδειχθούν δύο νέοι αρχηγοί και θα δημιουργήσουν δύο νέες ομάδες!