Survivor 4 - Τριαντάφυλλος: "Η Καρολίνα "ξέφυγε" από το μαντρί των amigos"

"Μήπως τελικά είναι amigos παρά πέντε;"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Τριαντάφυλλος:

Ακόμα ένα γεγονός το οποίο σχολιάστηκε από το χθεσινό συμβούλιο του νησιού, εκτός από την υποψηφιότητα της Νικόλ και όσα αποκάλυψε ο Μπόγδανος για τον Σάκη, είναι και η κίνηση της Καρολίνας να μην ψηφισει την Μαριαλένα!

Ο Τριαντάφυλλος φυσικά δεν το άφησε να πέσει κάτω, και παρόλο που πιστεύει πως η κίνησή της αυτή είναι στρατηγική μιας και γνώριζε πως η Μαριαλένα θα έβγαινε έτσι κι αλλιώς υποψήφια, σχολίασε και την σχέση της με τους amigos para siempre και όπως είπε χαρακτηριστικά: "Μήπως τελικά είναι amigos παρά πέντε;"

"Η Καρολίνα ξέφυγε από το μαντρί των amigos, πιστεύω πως τώρα που θα πάω προς τα εκεί θα την δω στην καλύβα μας", δήλωσε επίσης ο Ντάφυ!

Στη συνέχεια η Μαριαλένα ανέφερε πως είναι αγαθή και δεν θέλει να πιστεύει πως η κίνησή της ήταν στρατηγική! Η Νικόλ από την άλλη είπε πως το περίμενε ότι θα την ψηφίσει!

Όσα είπε ο Τριαντάφυλλος για την Καρολίνα και τους amigos

Ο Ηλίας Μπόγδανος "ξεσκεπάζει" τον Σάκη: "Μισό λεπτό πριν μπούμε στο συμβούλιο μου είπε..."

Η υπόδειξη της Νικολέτας από τον Σάκη Κατσούλη ως υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, προκάλεσε αναστάτωση στην παραλία και στους αμίγκος, οι οποίοι με το που έφτασαν στην παραλία τους ξεκίνησαν να το συζητάνε!

Εκείνη την στιγμή ο Ηλίας Μπόγδανος έκανε μια αποκάλυψη στους φίλους του και τους είπε κάτι το οποίο του είχε πει ο Σάκης μισό λεπτό πριν μπούνε στο συμβούλιο του νησιού!

Πιο συγκεκριμένα ανάφερε πως ο Σάκης του είπε πως θα τον ψηφίσει, όπως ισχυρίζεται, και ο ίδιος του απάντησε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με την επιλογή του αυτή!

Στη συνέχεια, σχολίασαν την κίνησή του αυτή αλλά και την τελική του απόφαση να ψηφίσει την Νικόλ, λέγοντας πως το έκανε για να σώσει το τομάρι του αλλά και την Μαριαλένα και τον Τριαντάφυλλο, πιστεύοντας πως είναι μια ακόμα κίνηση στρατηγικής!