Survivor 4: Μαριαλένα και Νικολέτα οι υποψήφιες μαζί με τον Τριαντάφυλλο και τον Σάκη Κατσούλη!

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Μαριαλένα και Νικολέτα οι υποψήφιες μαζί με τον Τριαντάφυλλο και τον Σάκη Κατσούλη!

Στο συμβούλιο του νησιού οδηγήθηκαν και σήμερα όλοι οι παίκτες για να βγάλουν τους υπόλοιπους υποψηφίους προς αποχώρηση!

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση που βγήκε από την κάλπη της Δευτέρας είναι ο Τριαντάφυλλος, ενώ ο Ασημακόπουλος που κέρδισε χθες την ατομική ασυλία, έδωσε τον Σάκη Κατσούλη!

Σήμερα λοιπόν από την κάλπη βγήκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης που κατείχε το τοτέμ της ατομικής ασυλίας, έδωσε την Νικολέτα Μαυρίδη, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει!

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Σφαγή ανάμεσα στη Μαριαλένα και τον Ασημακόπουλο πριν το αγώνισμα!

Σε μια άγρια κόντρα προχώρησαν λίγο πριν από το ατομικό αγώνισμα του Survivor ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με τους δύο να συνεχίζουν να βρίσκονται υπό ένταση, μετά τις υποψηφιότητες που προέκυψαν στο τελευταίο συμβούλιο.

Ο Ασημακόπουλος χρειάστηκε να παραδώσει πίσω το τοτέμ της ατομικής ασυλίας, χάρη στο οποίο υπέδειξε ως υποψήφιο τον Σάκη Κατσούλη, με τη Μαριαλένα και τον Τριαντάφυλλο, όμως, να του επιτίθενται ξανά, αμφισβητώντας τα κίνητρα, υπό τα οποία ψήφισε.

Ο παίκτης της κόκκινης ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά, ότι δεν ήθελε να κινδυνεύσουν οι φίλοι του, παραδεχόμενος επιπλέον πως ήθελε να διώξει ένα δυνατό αγωνιστικά παίκτη. «Ποιο είναι το πρόβλημά σου σε όλο αυτό;», είπε στη Μαριαλένα, προσθέτοντας πως αν ο Σάκης κέρδιζε σε ατομική ασυλία, θα ψήφιζε τον Ηλία.

«Θέλω να βγάλω έναν δυνατό παίκτη και δεν θέλω να βγάω τους φίλους μου τι θα κάνουμε δηλαδή; Θα μας πρήζετε τα ουμπ@λ@ γιατί ψηφίσαμε τον Σάκη;»