Survivor 4 spoiler 18/5: Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση - ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ

Ανατροπάρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 spoiler 18/5: Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση - ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ

Ένας κακός χαμός και δεν ξέρουμε από που να αρχίσουμε εδώ στο Youweekly.gr! Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε από τον Άγιο Δομίνικο για το Survivor καθημερινά είναι τόσες μα τόσες πολλές! Πρωί πρωί μας ενημέρωσαν για τον άσχημο καυγά που είχαν η Μαριαλένα και ο Ασημακόπουλος μετά το χθεσινό συμβούλιο του νησιού και μετά καπάκι μας έδωσαν το όνομα που κερδίζει την δεύτερη αποψινή ασυλία!

Τώρα ήρθε η ώρα να μοιραστούμε μαζί σας το ποιοι είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Να υπενθυμίσουμε πως στον πρώτο στίβο μάχης για την ασυλία νικητής βγήκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος που έδωσε στον τάκο τον Σάκη Κατσούλη - κάτι που κανείς δεν περίμενε - ενώ από τους ψήφους όλων εννοείται πως βγήκε ο Τριαντάφυλλος!

Ποιοι θα βγουν υποψήφιοι απόψε 18/5 στο Survivor

Ας μην κρυβόμαστε όσοι μας διαβάζετε γνωρίζετε πως απόψε την δεύτερη ασυλία θα την κερδίσει ο Σάκης Κατσούλης και παρά το γεγονός πως είναι υποψήφιος θα δώσει κι εκείνος έναν παίκτη προς αποχώρηση! Αυτός ο παίκτης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr θα είναι η Νικολέτα. Μια έξυπνη κίνηση από τον Σάκη Κατσούλη καθώς από την κάλπη θα βγει η Μαριαλένα.

Προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει μέσα στην πρώην του γι' αυτό και ρίχνει στον τάκο μια παίκτρια η οποία είναι καινούργια. Βέβαια, παρακινδυνευμένο γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως αντιδρά το κοινό σε κάτι τέτοια. Και η Χαμπέρη καινούργια ήταν όταν βγήκε υποψήφια αλλά κατάφερε να μείνει.

Λέτε να έχουμε δράματα και αποχωρισμούς; Εδώ θα είμαστε, στο Youweekly.gr να τα πούμε όλα, την στιγμή που πρέπει!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils