Survivor 4 spoiler 18/5: Ποιος κερδίζει απόψε την δεύτερη ασυλία

Θα γίνει σίγουρα σφαγή

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 18/5: Ποιος κερδίζει απόψε την δεύτερη ασυλία

Ατομικό Survivor και... ήρθαν τα πάνω κάτω από την πρώτη κιόλας ημέρα! Εχθές, Δευτέρα και παρακολουθήσαμε για πρώτη φορά την νέα διαδικασία στα αγωνίσματα αλλά και στην ψηφοφορία - δείτε εδώ αναλυτικά τον τρόπο που γίνεται. Σήμερα, Τρίτη 18/5, οι ανατροπές θα είναι ακόμα περισσότερες από όσες περιμέναμε!

Στο χθεσινό επεισόδιο όπως πολύ σωστά σας είπαμε ο παίκτης μεταξύ των 9 που κέρδισε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Οι παίκτες αργότερα μεταφέρθηκαν όπως πάντα στο συμβούλιο του νησιού όπου όλοι ψήφισαν και ανέδειξαν ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Τριαντάφυλλο - καιρό είχαμε να τον δούμε και αγχωθήκαμε λίγο - και ως δεύτερο υποψήφιο έδειξε ο Ασημακόπουλος τον Σάκη Κατσούλη, δημιουργώντας διάφορες και έντονες αντιδράσεις ειδικά από την Μαριαλένα που μπροστά σε όλους ξέσπασε σε κλάματα αλλά όταν οι κάμερες έκλεισαν έκανε ευθεία επίθεση στον Γιώργο με τον Σάκη να προσπαθεί να την συγκρατήσει.

Ποιος κερδίζει απόψε 18/5 την δεύτερη ασυλία του Survivor

Μετά τα όσα έγιναν λοιπόν στο χθεσινό επεισόδιο σήμερα ξημέρωσε μια νέα ημέρα και οι παίκτες θα μεταφερθούν ξανά στον στίβο μάχης για να παλέψουν για την δεύτερη ασυλία! Να τονίσουμε πως κι αυτοί που έχουν βγει ήδη υποψήφιοι θα συμμετέχουν ξανά στον αγώνα και μπορούν να διεκδικήσουν την ασυλία!

Μάλιστα, οι πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως νικητής του σημερινού αγωνίσματος θα είναι ο Σάκης Κατσούλης που είναι ήδη στον τάκο και θα φάει εννοείται έχοντας στο πλευρό του την Μαριαλένα και τον Ντάφυ που είναι οι μόνοι που βρίσκονται κοντά του στο παιχνίδι! Αυτό θα έχει όντως ενδιαφέρον αφού ο Σάκης θα βγάλει σίγουρα κάποιον... πιο αδύναμο για να σώσει τον εαυτό του και ξέρουμε ποιος θα είναι αυτός! Δείτε εδώ τους υπόλοιπους υποψήφιους προς αποχώρηση! ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils