Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Τριαντάφυλλος και Σάκης υποψήφιοι προς αποχώρηση

Εκτός ελέγχου η κατάσταση - Ξέσπασε σε κλάματα η Μαριαλένα

Survivor 4: Τριαντάφυλλος και Σάκης υποψήφιοι προς αποχώρηση
Survivor 18.05.2021 01:21
Από Youweekly Team

Στο συμβούλιο του νησιού οδηγήθηκαν σήμερα όλοι οι παίκτες για να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση!

Η διαδικασία έχει αλλάξει, όπως σας έχαουμε ήδη ενημερώσει, και μπορεί οι παίκτες να αγωνίζονται και να ανήκουν σε ομάδες, όμως αυτό αφορά μόνο τα έπαθλα φαγητού και κάθε εβδομάδα θα αλλάζουν τόσο οι αρχηγοί αυτών με βάση το ποιος θα έχει τον καλύτερο αγωνιστικό χρόνο όσο και τα μέλη που θα τις απαρτίζουν.

Έτσι λοιπόν, όλοι οι παίκτες μπορούσαν να ψηφιστούν ανεξαρτήτως ομάδας εκτός από τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος είχε την ατομική ασυλία!

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση που βγήκε από την κάλπη της Δευτέρας είναι ο Τριαντάφυλλος, ενώ ο Ασημακόπουλος έδωσε τον Σάκη Κατσούλη, γεγονός το οποίο προκάλεσε τεράστια ένταση!

Η Μαριαλένα ξέσπασε σε κλάματα και έλεγε πως δεν το περίμενε με τίποτα αυτό, προτιμούσε να είναι εκείνη υποψήφια και θα το ήθελε κιόλας μιας και ο Σάκης, όπως ανέφερε, είναι ο καλύτερος παίκτης και το καλύτερο παιδί!

Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου με τον Τριντάφυλλο να εναντιώνεται στον Ασημακόπουλο που ψήφισε τον Κατσούλη, με τον Σάκη να προσπαθεί να ηρεμήσει την Μαριαλένα από τα κλάματα και τον Ντάφυ από τα νεύρα του, και για το λόγο αυτό ο Λιανός του επέτρεψε να μεταφερθεί στον πάγκο της μπλε ομάδας!

Ωστόσο, όταν έκλεισαν οι κάμερες η Μαριαλένα επιτέθηκε λεκτικά στον Ασημακόπουλο! Διαβάστε εδώ όλο το παρασκήνιο!

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Τριαντάφυλλος και ο Σάκης

Ο Ντάφυ τρολάρει τον Ασημακόπουλο: «Τι έγινε ρε; Σου έριξε δύο μπαλάκια ο παππούς;»

Η κόντρα του Τριαντάφυλλου με τον Γιώργο Ασημακόπουλο δε σταματά ποτέ, με τον πρώτο να συνεχίζει... το γλέντι και εκτός αγωνίσματος, όπου τον νίκησε δύο φορές, κάνοντάς του καζούρα στην παραλία.

Όλοι οι παίκτες είναι εντυπωσιασμένοι από τις επιδόσεις του «Ντάφυ» στον τελευταίο αγώνα, με τον ίδιο να φαίνεται πως... το πήρε πάνω του και να ειρωνεύεται με τη σειρά του τον Ασημακόπουλο, απαντώντας σε κάθε κατηγορία του, σχετικά με την αγωνιστικότητά του.

«Το φυσάει και δεν κρυώνει. Ο παππούς του Survivor τον γλέντησε και του έριξε δύο μπαλάκια. Κάθε φορά θα του δείχνω αυτά τα δύο δάχτυλα», είπε στην κάμερα, συνεχίζοντας την καζούρα και στον ίδιο προσωπικά. Ο Ασημακόπουλος, πάντως, φαινόταν αρκετά ψύχραιμος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 spoiler 18/5: Ποιος κερδίζει απόψε την δεύτερη ασυλία

Αποκλειστικές φωτογραφίες - Για φαγητό Αλέξης Παππάς και Ελευθερία Ελευθερίου

Share