Survivor 4: Η ΑΛΉΘΕΙΑ - Πώς θα βγαίνουν οι υποψήφιοι τώρα που έγινε ατομικό

Spoiler alert! Περίπλοκο;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Η ΑΛΉΘΕΙΑ - Πώς θα βγαίνουν οι υποψήφιοι τώρα που έγινε ατομικό

Σας το είχαμε πει πως ο Νίκος Μπάρτζης θα μας χαιρετήσει και δεν μας πιστεύατε! Όταν τα έγραφε το Youweekly.gr οι άλλοι προσπαθούσαν ακόμα να επικοινωνήσουν με τις πηγές τους στον Άγιο Δομίνικο. Τέλος πάντων. Οι εξελίξεις στο Survivor 4 είναι πολλές και παρά το γεγονός πως φαίνεται να έχει κουράσει, από τα νούμερα και μόνο που έπεσαν, γνωρίζουμε πως πεθαίνετε να μάθετε πως θα τσουλήσει η κατάσταση από εδώ και πέρα.

Αφού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη κι αυτός με την σειρά του αποχαιρέτησε τους παίκτες, έγινε γνωστό πως το παιχνίδι γυρίζει επιτέλους σε ατομικό. Δηλαδή οι παίκτες ναι μεν θα ανήκουν σε ομάδες, αλλά μόνο όσον αφορά τα έπαθλα φαγητού και κάθε εβδομάδα θα αλλάζουν τόσο οι αρχηγοί αυτών με βάση το ποιος θα έχει τον καλύτερο αγωνιστικό χρόνο όσο και τα μέλη που θα τις απαρτίζουν.

Όσον αφορά τις ασυλίες τα πράγματα θα πάνε εντελώς διαφορετικά σε σύγκριση με τα όσα έχουμε συνηθίσει μέχρι στιγμής.

Πώς θα βγαίνουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από εδώ και πέρα στο Survivor

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο είναι πλέον βέβαιο πως θα υπάρχει αποχώρηση κάθε δυο εβδομάδες κι αυτό γιατί...

Δευτέρα και Τρίτη θα υπάρχει το παιχνίδι της ασυλίας. Ένας παίκτης θα κερδίσει Δευτέρα, ένας παίκτης Τρίτη, ένας παίκτης την επόμενη Δευτέρα κι ένας αντίστοιχα την επόμενη Τρίτη. Αυτοί οι τέσσερις λοιπόν έχουν ασυλία. Οι υπόλοιποι που περισσεύουν θα βγαίνουν υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Μπορεί να ακούγεται σύνθετο αλλά πραγματικά είναι τόσο απλό! Για να το δούμε και στην πράξη απόψε. Μείνετε συντονισμένοι. Το trailer έδειξε κάποια πράγματα αλλά θα επανέλθουμε κι εμείς σε λίγο εδώ στο Youweekly.gr με το spoil μας για το ποιος θα βγει απόψε νικητής! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΔΩ!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils