Survivor 4 τηλεθέαση 16/5: Απομακρύνονται τα 30αρια στα νούμερα

Ταρακούνημα για την παραγωγή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 τηλεθέαση 16/5: Απομακρύνονται τα 30αρια στα νούμερα

Κόκκινος συναγερμός φαίνεται να έχει χτυπήσει στα γραφεία της παραγωγής του Ατζούν αφού το Survivor έχει πάρει την... κατιούσα στα ποσοστά τηλεθέασης.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις οι τηλεθεατές φαίνεται να έχουν επιλέξει να αλλάξουν κανάλι κι αυτό είναι ολοφάνερο στα νούμερα που καταγράφονται στα μηχανάκια της AGB. Το ριάλιτι είχε συνηθίσει τον ΣΚΑΙ σε 30αρια και πάνω ενώ τις τελευταίες ημέρες μετά βίας φτάνει το 29% στο δυναμικό κοινό.

Τα χθεσινά 16/5 ποσοστά τηλεθέασης του Survivor

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το χθεσινό βράδυ, το βράδυ της Κυριακής όπου με αρκετή προσπάθεια φαίνεται να έφτασε το 27,8%.

Μπορεί, βέβαια, η επιτυχία του να έχει μειωθεί αλλά παραμένει πρώτο στην prime time ζώνη αφού ο ανταγωνισμός του από πλευράς ΑΝΤ1 με το YFSF έφτασε μόνο το 12,5% ενώ από πλευράς Mega με την σειρά Σιωπηλός δρόμος έφτασε το 12,8%.

Τι θα δούμε σήμερα στο Survivor

Αφού χωρίστηκαν, λοιπόν, σε δυο νέες ομάδες οι παίκτες και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως οι ομάδες αυτές θα αλλάζουν κάθε εβδομάδα, σήμερα, Δευτέρα 17/5, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο ατομικό αγώνισμα!

Όπως αναφέρεται και στο trailer παρακάτω ο κάθε παίκτης θα έχει τρεις ζωές και θα πέσει με όλους τους παίκτες. Όποιος κερδίσει τους πάντες χωρίς να τελειώσουν οι ζωές του θα είναι κι αυτός που θα έχει την ασυλία της εβδομάδας. Το πως θα βγαίνουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση παραμένει άγνωστο ακόμα - αν και κάνουμε υπερπροσπάθεια να επικοινωνήσουμε με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο οπότε αναμένετε εκ νέου ρεπορτάζ. Το μόνο που ξέρουμε είναι πως δεν θα έχουμε κάθε εβδομάδα αποχώρηση, κάτι που θα ανακοινώσει σήμερα ο Λιανός.

Τέλος πάντων. Στο αποψινό επεισόδιο φαίνεται τα φώτα να στρέφονται για ακόμα μια φορά προς τον Τριαντάφυλλο που ενώ ήταν τόσο καιρό τραυματίας εχθές όχι απλά έπαιξε αλλά έφερε και νίκες στην ομάδα του.

Στο συμβούλιο του νησιού για ακόμα μια φορά θα τον στριμώξουν και θα τον κατηγορήσουν για στρατηγική, κάτι που ο ίδιος προφανώς θα αρνηθεί. Κατά την διάρκεια του συμβουλίου θα απασχολήσει πολύ και η Μαριαλένα με το ξέσπασμά της. Θα βάλει τα κλάματα, πάλι.