Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor: Αυτές είναι οι δύο νέες ομάδες

Κόρομι και Ντάφι στην ίδια ομάδα! Καλά θα πάει αυτό...

Survivor: Αυτές είναι οι δύο νέες ομάδες
Survivor 16.05.2021 23:25
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Η διαμόρφωση των δύο νέων ομάδων έγινε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, λίγο μετά μετά την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη από το παιχνίδι.

Τζέιμς και Νίκος είναι πλέον εκτός Survivor και όπως ήταν αναμενόμενο οι ισορροπίες ταράχτηκαν αρκετά και ήρθαν κυριολεκτικά τα πάνω κάτω!

Ο Γιώργος Λιανός, στο έκτακτο συμβούλιο, τους ανακοίνωσε πως το παιχνίδι γίνεται πλέον ατομικό και πως ανά δύο εβδομάδες οι παίκτες και οι αρχηγοί των δύο ομάδων θα αλλάζουν!

Οι παίκτες θα αγωνίζονται ατομικά και οι δύο που θα κάνουν τον καλύτερο χρόνο θα ορίζονται αυτόματα κι οι αρχηγοί των ομάδων, με τον Ηλία και την Καρολίνα να είναι αυτοί που σημείωσαν το καλύτερο ρεκόρ και έπειτα διάλεξαν τους συμπαίκτες τους.

Έτσι λοιπόν στην Κόκκινη ομάδα έχουμε τον Ηλία, τον Σάκη, την Νικολέττα, την Ελένη και τον Ασημακόπουλο ενώ στην Μπλε έχουμε την Καρολίνα, την Μαριαλένα, τον Ντάφι και τον Κόρο!

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές πληροφορίες μας, η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο στο Survivor 4 και θα φάει ένα πολύ καλό γεύμα για να γεμίσει η πεινασμένη τους κοιλιά, είναι η Μπλε. Πλέον δεν είναι μόνο 3 οι παίκτες που αγωνίζονται μετά την αναδιαμόρφωση των ομάδων και σίγουρα θα δούμε μεγάλες ανατροπές.

Το μόνο σίγουρο είναι πως μπορεί ο Τζέιμς να αποχώρησε από το Survivor 4 και να είδε αποθέωσε στην Ρόδο με βεγγαλικά και καπνογόνα, ωστόσο δεν ήταν ο μόνος που έφερνε νίκες, αφού η Μπλε ομάδα όπως έχουμε δει έχει πάρει πολύ τα πάνω της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Λιανός: «Το Survivor 4 είναι αληθινό! Δεν υπάρχει σενάριο»

Survivor 4: Πανικός στο Twitter με την πριγκιπική υποδοχή του Τζέιμς στην Ρόδο

Share