Survivor 4: Το παιχνίδι γίνεται από σήμερα ατομικό

Έπαθαν όλοι πλάκα με την ανακοίνωση του Λιανού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Το παιχνίδι γίνεται από σήμερα ατομικό

Δύο ανακοίνωσεις «βόμβα» έκανε ο Γιώργος Λιανός στο αποψινό έκτακτο συμβούλιο του νησιού του Survivor, που σόκαραν εντελώς τις δύο ομάδες.

Ο παρουσιαστής λοιπόν ανακοίνωσε αρχικά την οικειοθελή αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη, η οποία οφείλεται στον σοβαρό τραυματισμό του ποδιού του.

Αμέσως μετά, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε κάτι που περιμένανε πολύ καιρό όλοι οι παίκτες του Survivor και αυτό είναι φυσικά ότι επιτέλους το παιχνίδι γίνεται ατομικό!

Μάλιστα, θα γίνουν από την αρχή οι δύο ομάδες, των οποίων όμως οι αρχηγοί αλλά και οι παίκτες πρόκειται να αλλάζουν ανά δύο εβδομάδες.

Μπορεί αυτό να φέρει τα πάνω κάτω, ωστόσο όλοι οι παίκτες πέταξαν από την χαρά τους καθώς ανυπομονούσαν να γίνει το Survivor ατομικό.

Αυτός είναι ο νικητής του Survivor 4 σύμφωνα με τα στοιχήματα

Τι και αν δυο πολύ καλοί παίκτες έφυγαν, ο Ηλιας Μπόγδανος παραμένει στην κορυφή με στοιχηματική απόδοση 4.00, καθώς δεν επηρεάστηκε καθόλου, αφού και πριν βρισκόταν στην πρώτη θέση.

Ο κερδισμένος βέβαια της υπόθεσης, δεν είναι άλλος από τον, Σάκη Κατσούλη. Μετά την αποχώρηση Νίκου - Τζέιμς, του έδωσαν την δεύτερη θέση με απόδοση 4.50.

Η τριάδα κλείνει με τον Γιώργο Κόρομι. Ο παίχτης που παραλίγο να φύγει από το ριάλιτι, αν δεν αποχωρούσε οικειοθελώς ο Τζέιμς, έχει απόδοση 5.00.

Ωστόσο, από την άλλη τα δυο κορίτσια που επίσης ήταν φαβορί, έχουν πέσει πάρα πολύ. Συγκεκριμένα την τριάδα ακολουθούν, ο Γιώργος Ασημακόπουλος (7.00), ο Τριαντάφυλλος (7.00) και Μαριαλένα Ρουμελιώτη (8.00), Καρολίνα (14.00), Ελένη Χαμπέρη (14.00) και Νικολέτα Μαυρίδη (16.00).

Survivor 4 spoiler 16/5