Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 4: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη

Σε σοκ όλοι οι παίκτες

Survivor 4: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη
Survivor 16.05.2021 22:00
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σε ένα έκτακτο συμβούλιο του νησιού κάλεσε τους παίκτες και των δύο ομάδων του Survivor ο Γιώργος Λιανός, μια ανακοίνωσε που τους άγχωσε αρκετά.

Οι εναπομείναντες παίκτες πήγαν στο συμβούλιο και εκεί τους περίμενε ο παρουσιαστής προκειμένου να τους ανακοινώσει τις αλλαγές που προκύπτουν από εδώ και πέρα στο παιχνίδι.

Έτσι λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε με μια πολύ δυσάρεστη ανακοίνωση, καθώς ενημέρωσε τους παίκτες πως ο Νίκος Μπάρτζης αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με το πόδι του, ένας τραυματισμός που τον αφήνει εκτός στίβου μάχης για πολύ καιρό.

Παρόλο όμως που ο γιατρός ήταν ενθαρρυντικός για το μέλλον του παίκτη αναφορικά με τον συγκεκριμένο τραυματισμό, ο Νίκος Μπάρτζης αποφάσισε ότι θέλει να αποχωρήσει οριστικά από το Survivor, όπως σας είχαμε πει ήδη, μια απόφαση που δυσαρέστησε αρκετά όλους τους παίκτες.

Μετά τον Νίκο Μπάρτζη αποχωρεί και ο Τριαντάφυλλος

Το έλα να δεις έγινε στα τελευταία επεισόδια του Survivor 4, καθώς δεν είχαμε μια αποχώρηση, αλλά δυο οικειοθελείς και επικρατεί μια αναστάτωση στο παιχνίδι, με τους παίκτες να σοκάρονται με την ανακοίνωση του Λιανού πως αλλάζουν ξανά οι ομάδες.

Σύμφωνα με την εκπομπή Αννίτα Κοίτα, μέχρι την Δευτέρα θα έχουμε ακόμη μια οικειοθελή αποχώρηση, αυτή του Τριαντάφυλλου. Ο παίκτης ήδη είχε αναφέρει πως θέλει να φύγει από το παιχνίδι, ωστόσο ο Γιώργος Λιανός είχε αλλάξει κουβέντα χωρίς να σχολιάσει τη δήλωση του.

Μπορεί στο trailer να λέει πως δεν πρόκειται να πάει πουθενά, ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή ο τραγουδιστής θέλει να επιστέψει στην οικογένεια του. Τα λεφτά κιόλας που ήθελε να μαζέψει τα έχει μαζέψει και με το παραπάνω!

Βέβαια, δικό μας ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ντάφυ έκανε νέο deal με την παραγωγή του Ατζούν και δεν πρόκειται να πάει πουθενά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άννα Μαρία Βέλλη: «Όταν μπήκε ο Σάκης είπα στην Μαριαλένα ότι του δίνει περισσότερο αέρα»

Survivor 4: Με πυροτεχνήματα και καπνογόνα υποδέχτηκαν τον Τζέιμς Καφετζή στην Ρόδο

Share