Survivor 4 trailer 16/5: Φεύγει ο Μπάρτζης και αλλάζουν ξανά οι ομάδες

Ο Ντάφυ πάει στους μπλε! Τα πάνω κάτω στον Άγιο Δομίνικο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 trailer 16/5: Φεύγει ο Μπάρτζης και αλλάζουν ξανά οι ομάδες

Μετά την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη, που ακολούθησε του Τζέιμς Καφετζή, οι ομάδες του Survivor 4 αλλάζουν και πάλι. Η ανακοίνωση μάλιστα, στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού θα σοκάρει όλους τους παίκτες. Μην ξεχνάμε βέβεαια, πως είναι το παιχνίδι των... ανατροπών.

Σήμερα, Κυριακή 16/4 το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ επιστρέφει και θα γίνει χαμός με αυτά που θα σημειωθούν. Ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει στους παίκτες πως πλέον η προσπάθεια τους γίνεται πιο ατομική, αλλά και οι ομάδες λόγω του ότι οι Μπλε έμειναν μόνο 3, αλλάζουν ξανά.

Από το κανάλι, άφησαν να φανεί πως μόνο ο Τριαντάφυλλος αλλάζει ομάδα και από τους Κόκκινους πάει στους Μπλε, ωστόσο δεν είναι έτσι! Σύντομα μάλιστα, θα σας έχουμε με spoiler ποιοι παίκτες πάνε που και τα ονόματα που αλλάζουν... χρώμα θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Ο Ατζούν σίγουρα ξέρει πως να δημιουργήσει ίντριγκα μέσα στο παιχνίδι και αυτό το έχουμε καταλάβει πολλές φορές μέχρι και σήμερα. Από τον Αλέξη Παππά, από την σχέση Μαριαλένας - Σάκη, αλλά και από τον πόλεμο στον Τζέιμς Καφετζή.

Για αυτό και δεν γινόταν να μην κάνει τίποτα προς το τέλος, δηλαδή 2 περίπου μήνες πριν τον μεγάλο τελικό. Όπως είδαμε από το trailer, ο Τριαντάφυλλος θα πάει στους Μπλε, ωστόσο η κόντρα του με τον Γιώργο Κόρομι καλά κρατάει, αφού οι δυο παίκτες θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο πάνω σε μια ένταση.

Όσον αφορά το αγώνισμα, που θα έχει πολύ κούραση με πολλά και δύσκολα εμπόδια, το μόνο που είδαμε είναι ότι ο Ντάφυ θα καταφέρει να κερδίσει σε ένα ματσάρισμα τον Γιώργο Ασημακόπουλο και η αντίδραση του στην νίκη θα είναι υπερβολική προς τον πρώην συμπαίκτη του.

Αυτό είναι το trailer 16/5 του Survivor 4