Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Αποφασίστηκε! Δεν υπάρχει γυρισμός για τον Νίκο Μπάρτζη

Πότε επιστρέφει στην Ελλάδα μαζί με τον Τζέιμς Καφετζή

Survivor 4: Αποφασίστηκε!  Δεν υπάρχει γυρισμός για τον Νίκο Μπάρτζη
Survivor 13.05.2021 08:31
Από Έφη Εκίζογλου

Πρώτο το Youweekly.gr από πολύ νωρίς το πρωί της Τετάρτης, πριν καν γίνει γνωστό πως ο Νίκος Μπάρτζης έχει μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Άγιου Δομίνικου, σας αποκάλυψε μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ πως ο αγρότης είναι με το ένα πόδι έξω από το Survivor.

Μετά την αποχώρηση του κολλητού του Τζειμς, και ο Νίκος Μπάρτζης ήθελε να μαζέψει τα πράγματά του και να αποχωρήσει από το νησί του Άγιου Δομίνικου. Όλα αυτά - επαναλαμβάνουμε για χιλιοστή φορά - συνέβησαν επειδή η παραγωγή αποφάσισε να παρατείνει το παιχνίδι για 40 ημέρες. Ο Τζέιμς δεν συμφώνησε κι ενώ του έγινε πρόταση για αύξηση της εβδομαδιαίας αμοιβής του εκείνος αποφάσισε να γυρίσει στη Ρόδο!

Από την άλλη στο Νίκο αυτή η πρόταση δεν έγινε ποτέ. Αφού είδε λοιπόν πως ήταν καταρρακωμένος μετά την αποχώρηση του Τζέιμς και πως τα πόδια του δεν τον κρατούν άλλο αγωνιστικά, πήρε κι αυτός το δρόμο της επιστροφής! Σας είπαμε από εχθές, αν δεν του έταζε η παραγωγή τον ουρανό με τα άστρα ήταν σιγουράκι ότι θα φύγει, κι έφυγε.

Στο χθεσινό επεισόδιο δεν τον είδαμε καθόλου, την έβγαλε στο νοσοκομείο κι όπως μας μετέφερε ο άνθρωπός μας, λίγες ώρες μετά μεταφέρθηκε κατευθείαν στο ξενοδοχείο. Για τόσο οριστικά πράγματα μιλάμε.

Πότε επιστρέφουν από το Survivor Νίκος και Τζέιμς

Survivor 4 αποχώρησε ο Νίκος Μπάρτζης

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, λοιπόν, στο επεισόδιο της Κυριακής αναμένεται να ανακοινωθεί και η έξοδος του Νίκου Μπάρτζη ενώ στην συνέχεια, μετά την Κυριακή, οι δυο τους θα πετάξουν για Ελλάδα.

Κάτι μας λέει πως αυτή η επιστροφή θα απασχολήσει περισσότερο από όλες.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Τι ενδέχεται να συμβεί μετά την ανακοίνωση πως αποχωρεί και ο Νίκος Μπάρτζης

Survivor 4: Σαματάς στο χωριό του Τζέιμς - Βίντεο που πανηγυρίζουν με πανό

Share