Survivor 4 - εξέλιξη της τελευταίας στιγμής: Φεύγει και ο Νίκος Μπάρτζης τελικά

Πότε θα δούμε την αποχώρησή του

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - εξέλιξη της τελευταίας στιγμής: Φεύγει και ο Νίκος Μπάρτζης τελικά

Τρέχουμε και δεν φτάνουμε εμείς οι Survivor φανς από εχθές το απόγευμα που έσκασε σαν βόμβα η είδηση πως αποχωρεί ο Τζέιμς Καφετζής. Πρώτοι την βγάλαμε εμείς εδώ στο Youweekly.gr και όλα όσα παρακολουθήσαμε στο συμβούλιο το βράδυ ήταν πολύ συγκινητικά.

Ωστόσο, στο θέμα που σας είχαμε γράψει για την αποχώρηση του Τζέιμς σας είχαμε αποκαλύψει πως και ο Νίκος Μπάρτζης, ο κολλητός του... ο αδερφός του... έφτασε στο σημείο να πει ότι φεύγει μαζί του αλλά τελικά την τελευταία στιγμή έκανε πίσω.

Σήμερα 12/5 τηλεφώνησα από νωρίς στον άνθρωπό μου, την έγκυρη πηγή για τα Survivor spoils, για να μου πει ποια είναι η ομάδα που κερδίζει στο έπαθλο επικοινωνίας απόψε και εκτός από αυτό μου αποκάλυψε πως ο Νίκος Μπάρτζης μετά από πολύωρες συζητήσεις που είχε με την παραγωγή δεν θα αντέξει!

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση ο Νίκος Μπάρτζης στο Survivor

Δεν μπορεί, είναι μόνος του στο νησί παρά το γεγονός πως κάποιοι από την παραλία προσπάθησαν να τον πλησιάσουν γιατί κατά βάση δεν είχαν τόσο θέμα με αυτόν όσο με τον Τζέιμς αφού υποστήριζαν πως αυτός τον χειραγωγεί. Εκείνος δεν θέλει επαφές. Θέλει να είναι μόνος του. Έτσι έμαθε τόσο καιρό. Είχε συντροφιά μόνο Τζέιμς και Άννα Μαρία. 5 μήνες έτσι πορεύτηκε, δεν του κολλάει να το αλλάξει τώρα!

Survivor 4 αποχωρεί και ο Νίκος Μπάρτζης

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο Νίκος Μπάρτζης θα φύγει! Η αποχώρησή του θα ανακοινωθεί αν όχι στο αποψινό επεισόδιο, στο επεισόδιο της Κυριακής!

Αν αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε ξανά γιατί τα πράγματα μπορεί να ανατραπούν σε δευτερόλεπτα! Η παραγωγή προσπαθεί να τον πείσει να μείνει. Δεν τους παίρνει να χάσουν κι άλλον με οικειοθελή αποχώρηση. Μέχρι τώρα η απόφαση του Νίκου είναι οριστική αλλά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να του τάξουν για να παραμείνει στο παιχνίδι και να τον κάνουν να αλλάξει γνώμη...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils