Survivor 4 - highlights 16/5: Το παιχνίδι έγινε ατομικό μετά την αποχώρηση του Μπάρτζη

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 16/5: Το παιχνίδι έγινε ατομικό μετά την αποχώρηση του Μπάρτζη

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, είδαμε μετά την ανακοίνωση του Λιανού πως το παιχνίδι γίνεται ατομικό, ενώ οι ομάδες κάθε εβδομάδα θα αλλάζουν.

Αυτά είμαι τα 16/5 highlights του Survivor 4

Ντάφι σε Ασημακόπουλο: «Σιγά μη χάνω από σένα, άμπαλε!»

Με το πότε και πως θα γίνει ατομικό το παιχνίδι ξεκίνησε το Survivor, με πρωταγωνιστές κυρίως τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Πριν πέσουν για ύπνο, οι παίκτες συζητούσαν για τη πορεία του παιχνιδιού και συγκεκριμένα τι θα γίνει όταν από ομαδικό γίνει ατομικό.

Μέσα σε όλα βέβαια, ο Ασημακόπουλος άρχισε με τον δικό του τρόπο να ειρωνεύεται τον Ντάφι, με τον δεύτερο όμως να περνά στην αντεπίθεση και να τον χαρακτηρίζει ουκ ολίγες φορές.. «άμπαλο»! Στο μεταξύ, έχει αποκαλυφθεί και η στρατηγική που χρησιμοποιεί ο Τριαντάφυλλος!

Ντάφι σε Κόρο: «Νομίζεις σε φοβάμαι επειδή είσαι 10 κιλά παραπάνω;»

Δεν ξεκίνησε για ακόμη μια φορά καλά το επεισόδιο, μιας και για χιλιοστή φορά ο Κόρομι, ο Τριαντάφυλλος και ο Ασημακόπουλος καυγάδιζαν δίχως αύριο.

Όλα ξεκίνησαν με τους χαρακτηρισμούς του τραγουδιστή προς τον Ασημακόπουλο, ο οποίος ξεκίνησε να τον φωνάζει «άμπαλο», μια κουβέντα που συνεχίστηκε και την επόμενη μέρα.

Η κλίκα λοιπόν «έθαβε» τον Ντάφι ενώ τόνιζε πως συνεχώς προσβάλλει τους συμπαίκτες του, με τον Γιώργο Κόρομι κάποια στιγμή να συνειδητοποιεί πως ο Τριαντάφυλλος τους κρυφάκουγε.

Φυσικά, ο ίδιος δήλωσε στις κάμερες πως ξέρει πολύ καλά πως συνεχώς τον σχολιάζουν ενώ αργότερα πήγε στα παιδιά προκειμένου να λύσει την παρεξήγηση.

Μόνο που όχι δεν την έλυσε, αλλά έκανε πολύ χειρότερα τα πράγματα, μιας και ο Κόρο εκνευρίστηκε αρκετά και παραλίγο να πιαστεί στα χέρια μαζί του!

Ο Γιώργος Λιανός κάλεσε τις δύο ομάδες σε έκτακτο συμβούλιο

Με καυγάδες και έκτακτες ανακοινώσεις ξεκίνησε το επεισόδιο και είναι πλέον σίγουρα ότι μετά την αποχώρηση του Τζέιμς, έχουν έρθει κυριολεκτικά τα πάνω κάτω!

Για ακόμη μια φορά Ντάφι - Ασημακόπουλος - Κόρο καυγάδισαν αρκετά άσχημα για τους ίδιους λόγους με κάθε άλλη φορά!

Ωστόσο, το επόμενο πρωί, ένας πάπυρος περίμενε τους παίκτες, με τον Γιώργο Κόρομι να είναι αυτός που τον βρήκε και τον διάβασε.

Ο Γιώργος Λιανός λοιπόν τους ανακοίνωσε ότι πρέπει να φύγουν για ένα έκτακτο συμβούλιο του νησιού, με τους παίκτες των δύο ομάδων να τους λούζει κρύος ιδρώτας!

Το παιχνίδι γίνεται από σήμερα ατομικό

Δύο ανακοινώσεις «βόμβα» έκανε ο Γιώργος Λιανός στο αποψινό έκτακτο συμβούλιο του νησιού του Survivor, που σόκαραν εντελώς τις δύο ομάδες.

Ο παρουσιαστής λοιπόν ανακοίνωσε αρχικά την οικειοθελή αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη, η οποία οφείλεται στον σοβαρό τραυματισμό του ποδιού του.

Αμέσως μετά, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε κάτι που περιμένανε πολύ καιρό όλοι οι παίκτες του Survivor και αυτό είναι φυσικά ότι επιτέλους το παιχνίδι γίνεται ατομικό!

Μάλιστα, θα γίνουν από την αρχή οι δύο ομάδες, των οποίων όμως οι αρχηγοί αλλά και οι παίκτες πρόκειται να αλλάζουν ανά δύο εβδομάδες.

Μπορεί αυτό να φέρει τα πάνω κάτω, ωστόσο όλοι οι παίκτες πέταξαν από την χαρά τους καθώς ανυπομονούσαν να γίνει το Survivor ατομικό.

Ο Νίκος Μπάρτζης αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του

Πολύ συγκινητικό ήταν το κλίμα στο επεισόδιο του Survivor, με τον Νίκο Μπάρτζη να ανακοινώνει την αποχώρηση του από το Survivor.

Στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Νίκος Μπάρτζης αντιμετωπίζει έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο πόδι του, για αυτό και αποφάσισε να βάλει πάνω από όλα την υγεία του και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Έτσι λοιπόν, ο Νίκος πήγε στην καλύβα για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, οι οποίοι όμως δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε κλάματα.

Κόρο: «Ο Μπάρτζης είναι ένα παιδί με αξιοπρέπεια και αυτό είναι κάτι που δεν βλέπω στον Ντάφι»

Πολύ συγκινητικό ήταν το κλίμα στο επεισόδιο του Survivor, μιας και ο Νίκος Μπάρτζης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οριστικά από το Survivor.

Ο παίκτης πήγε στην παραλία προκειμένου να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, οι οποίοι ξέσπασαν σε κλάματα ενώ έσπευσαν να πουν και τα καλύτερα για τον ίδιο!

Ένας από αυτούς ήταν και ο Κόρομι, ο οποίος χαρακτηρίσε την επιλογή του να φύγει ως πολύ σωστή, μιας και δεν θα ήταν σωστό να κάθεται στον πάγκο και να αγωνίζονται οι άλλοι για εκείνον, κάτι που κάνει ο Τριαντάφυλλος.

Ο Κόρο λοιπόν τόνισε ο Ντάφι δεν έχει ίχνος αξιοπρέπειας πάνω του και πως το μόνο που κάνει είναι να κάθεται και να περιμένει την ομάδα του να αγωνιστεί.

Αυτές είναι οι δύο νέες ομάδες

Η διαμόρφωση των δύο νέων ομάδων έγινε στο επεισόδιο του Survivor, λίγο μετά μετά την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη από το παιχνίδι.

Τζέιμς και Νίκος είναι πλέον εκτός Survivor και όπως ήταν αναμενόμενο οι ισορροπίες ταράχτηκαν αρκετά και ήρθαν κυριολεκτικά τα πάνω κάτω!

Ο Γιώργος Λιανός, στο έκτακτο συμβούλιο, τους ανακοίνωσε πως το παιχνίδι γίνεται πλέον ατομικό και πως ανά δύο εβδομάδες οι παίκτες και οι αρχηγοί των δύο ομάδων θα αλλάζουν!

Οι παίκτες θα αγωνίζονται ατομικά και οι δύο που θα κάνουν τον καλύτερο χρόνο θα ορίζονται αυτόματα κι οι αρχηγοί των ομάδων, με τον Ηλία και την Καρολίνα να είναι αυτοί που σημείωσαν το καλύτερο ρεκόρ και έπειτα διάλεξαν τους συμπαίκτες τους.

Έτσι λοιπόν στην Κόκκινη ομάδα έχουμε τον Ηλία, τον Σάκη, την Νικολέττα, την Ελένη και τον Ασημακόπουλο ενώ στην Μπλε έχουμε την Καρολίνα, την Μαριαλένα, τον Ντάφι και τον Κόρο!

Άνθρωπος της παραγωγής είχε γενέθλια και τους κέρασε... κοψίδια!

Τα γενέθλια του γιόρτασε ένας άνθρωπος της παραγωγής στο επεισόδιο του Survivor για αυτό και θέλησε φυσικά να κεράσει τους παίκτες.

Λίγο μετά την διαμόρφωση των δύο νέων ομάδων, ο Γιώργος Λιανός ευχήθηκε στον εορτάζοντα ο οποίος μπήκε στον στίβο μάχης με μια πιατέλα κρεατικά!

Φυσικά, τρέχανε σε όλους τα σάλια και δεν θα μπορούσαν παρά να μην φάνε από ένα.. κοψίδι ο καθένας, ενώ αμέσως μετά του τραγούδησαν και το παραδοσιακό τραγούδι γενεθλίων.

Τι ψιθύρισε ο Μπάρτζης στο αυτί της Ελένης Χαμπέρη πριν αποχωρήσει

Την αποχώρηση του ανακοίνωσε στο επεισόδιο του Survivor ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος λίγο πριν φύγει, ψιθύρισε κάτι στο αυτί της Ελένης Χαμπέρη.

Ο 26χρονος παίκτης πήγε στην παραλία για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, οι οποίοι τον αποχαιρέτησαν με κλάματα αλλά και πολλές συγκινητικές δηλώσεις.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η στιγμή που αποχαιρετήθηκε ο Νίκος με την Ελένη Χαμπέρη, για την οποία έχει δείξει μεγάλη συμπάθεια και αδυναμία.

Η ίδια ξέσπασε σε κλάματα στην κάμερα και αμέσως μετά αποκάλυψε τι της ψιθύρισε στο αυτί ο Νίκος Μπάρτζης, λίγο πριν αποχωρήσει.

«Όταν τον αποχαιρέτησα για να φύγει μου είπε στο αυτή "Έχεις μεγάλη ψυχή, συνέχισε έτσι και μπορείς να φτάσεις και μακριά". Ήταν κάτι που με συγκίνησε ακόμη πιο πολύ.

Τι να πω.. εγώ του εύχομαι περαστικά και να είναι καλά. Εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα γιατί του αξίζουν και δυστυχώς έτσι είναι το παιχνίδι...»

Νικητές οι μπλε

Έναν διαφορετικό αγώνα επάθλου παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο του Survivor, μιας και οι δύο ομάδες διαμορφώθηκαν ξανά από την αρχή, με αφορμή την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη.

Πλέον το παιχνίδι έγινε ατομικό και ανά δύο εβδομάδες θα διαμορφώνονται εκ νέου τόσο οι αρχηγοί όσο και οι δύο ομάδες. Αυτή τη φορά, αρχηγοί ήταν η Καρολίνα και ο Ηλίας με τους δύο παίκτες να επιλέγουν αντίστοιχα τα ατόμα που θέλουν για τις ομάδες τους -δείτε εδώ ακριβώς πως έχουν διαμορφωθεί-.

Μετά λοιπόν από έναν δύσκολο αγώνα, η ομάδα που κατάφερε να ανατρέψει εντελώς το σκορ και να κερδίσει σημειώνοντας το σκορ 10-9 ήταν η Μπλε Ομάδα, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τα spoils του Youweekly.