Survivor 4 spoiler 17/5: Ποιος παίκτης κερδίζει ασυλία απόψε

9 παίκτες θα παλέψουν αλλά ένας θα είναι ο νικητής

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 17/5: Ποιος παίκτης κερδίζει ασυλία απόψε

Η αλήθεια είναι πως το σημερινό 17/5 trailer του Survivor ήταν... αδιάφορο. Ψέματα δεν θα πούμε. Αλλά περιμένουμε πως και πως να δούμε τον πρώτο αγώνα της ασυλίας τώρα που το παιχνίδι έγινε ατομικό. Απόψε δεν παίζουν σαν ομάδες Μπλε και Κόκκινοι αλλά ο καθένας ξεχωριστά για την πάρτη του.

Πριν από λίγο σας αποκαλύψαμε μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ πως θα βγαίνουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από εδώ και πέρα.

Για την ακρίβεια Δευτέρα και Τρίτη θα υπάρχει το παιχνίδι της ασυλίας. Ένας παίκτης θα κερδίσει Δευτέρα, ένας παίκτης Τρίτη, ένας παίκτης την επόμενη Δευτέρα κι ένας αντίστοιχα την επόμενη Τρίτη. Αυτοί οι τέσσερις λοιπόν έχουν ασυλία. Οι υπόλοιποι που περισσεύουν θα βγαίνουν υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Μπορεί να ακούγεται σύνθετο αλλά πραγματικά είναι τόσο απλό! Για να το δούμε και στην πράξη απόψε. Μείνετε συντονισμένοι. Το trailer έδειξε κάποια πράγματα αλλά θα επανέλθουμε κι εμείς σε λίγο εδώ στο Youweekly.gr με το spoil μας για το ποιος θα βγει απόψε νικητής!

Ποιος κερδίζει απόψε 17/5 την ασυλία στο Survivor

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που μόλις έφτασαν από τον Άγιο Δομίνικο ο παίκτης που θα κερδίζει ασυλία θα μπορεί να επιλέγει άλλους δυο συμπαίκτες του, όποιος θέλει αυτός, για να απολαύσουν μαζί το έπαθλο φαγητού που θα κερδίζει (μαζί με την ασυλία του).

UPDATE!

Απόψε οι παίκτες που θα φάνε μαζί σύμφωνα με την πηγή μας θα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Ηλίας Μπόγδανος και η Καρολίνα. Ανάμεσα, λοιπόν, σε αυτούς τους τρεις βρίσκεται το όνομα του αποψινού νικητή.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο Instagram για περισσότερα Survivor spoils