Survivor 4: Πώς γίνεται από εδώ και πέρα η διαδικασία της ψηφοφορίας

Σφαγή!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Πώς γίνεται από εδώ και πέρα η διαδικασία της ψηφοφορίας

Ξεχάστε ότι ξέρατε για το Survivor μέχρι τώρα! Η οικειοθελής αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη ήταν το τελειωτικό χτύπημα για την παραγωγή που αποφάσισε να γυρίσει άμεσα το παιχνίδι σε ατομικό και να μην του δώσει παράταση 40 ημερών αλλά το πολύ 10...

Η διαδικασία του ατομικού φέτος δεν έχει καμία σχέση με αυτή των προηγούμενων χρόνων. Η ψηφοφορία θα γίνεται με διαφορετικό τρόπο και το βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργος Λιανός εξήγησε το πως. Πάμε να τα πάρουμε σιγά σιγά κι από την αρχή.

Πως θα γίνεται η διαδικασία της ψηφοφορίας από εδώ και πέρα στο Survivor

Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Δευτέρα και Τρίτη θα έχουμε κανονικά τα αγωνίσματα της ασυλίας. Όλοι οι παίκτες έχουν τρεις ζωές και θα αγωνίζονται με όλους. Στο συμβούλιο του νησιού όλοι οι παίκτες έχουν την επιλογή να ψηφίσουν όποιον θέλουν ανεξαρτήτως ομάδας. Είτε αυτός ανήκει στους Μπλε είτε στους Κόκκινους.

Ο παίκτης που κερδίζει την ατομική ασυλία υποδεικνύει όποιον παίκτη θέλει. Στην χθεσινή περίπτωση ο Ασημακόπουλος κέρδισε και έδωσε στον τάκο τον Σάκη Κατσούλη.

Η ίδια διαδικασία ακολουθείτε και την επόμενη ημέρα, στην δεύτερη ασυλία αλλά προσοχή! Οι παίκτες που έχουν βγει υποψήφιοι την Δευτέρα παίζουν κανονικά στο αγώνισμα ασυλίας της Τρίτης και τους δίνετε η δυνατότητα να διεκδικήσουν την δεύτερη ασυλία. Έτσι και τα καταφέρουν μπορούν να δείξουν με την σειρά τους κάποιον συμπαίκτη τους ως υποψήφιο. Οπότε ενδιαφέρον θα έχει σήμερα αν την ασυλία την πάρει ο Κατσούλης ή ο Τριαντάφυλλος που είναι ήδη υποψήφιοι.

Ωστόσο, αναμένετε γιατί μέσα στην ημέρα το Youweekly.gr θα επιστρέψει με το καθιερωμένο του spoil τόσο για το ποιος κερδίζει την δεύτερη ασυλία όσο και για το ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils