Survivor 4 spoiler 24/5: Η ομάδα που κερδίζει απόψε

Έπαθλο επικοινωνίας και όχι ασυλίας!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 24/5: Η ομάδα που κερδίζει απόψε

Νέα εβδομάδα και νέες συνθήκες στο Survivor 4! Όπως σας είχαμε πει εδώ και αρκετές ημέρες στο Youweekly.gr (πάντα πρώτοι), δεν θα έχουμε αγωνίσματα ασυλίας στον Άγιο Δομίνικο για λίγες ημέρες. Οι νέες ομάδες που διαμορφώθηκαν το βράδυ της Κυριακής από σήμερα και μέχρι την Τετάρτη (που δεν θα έχει αποχώρηση) θα παλεύουν για μεγάλα έπαθλα, όπως επικοινωνία αλλά και μαγευτικά ταξίδια.

Απόψε, ας πούμε έχουν έπαθλο επικοινωνίας. Ένα έπαθλο που έχουμε δει να συγκινεί πολύ τους παίκτες μόνο και μόνο στην σκέψη. Μετά από 5 μήνες είναι σημαντικό να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους, να πάρουν δύναμη ψυχική τώρα που το παιχνίδι έχει μπει στην τελική ευθεία.

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε 24/5 στο Survivor

Survivor 4 spoiler 24/6 ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Οι νέες ομάδες έχουν αρχηγό την Καρολίνα και τον Σάκη. Η πρώτη στους μπλε μαζί με Μπόγδανο, Ασημακόπουλος, Κόρο και ο δεύτερος στους Κόκκινους με Μαριαλένα, Χαμπέρη και Τριαντάφυλλο.

Φαινομενικά, λοιπόν, έτσι όπως διαβάζει κανείς τις ομάδες μονόδρομος φαίνεται η νίκη για τους μπλε. Και κάπως έτσι θα πάει.

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο ήταν ξεκάθαρος χωρίς καμία δεύτερη σκέψη. Μπλε απόψε. Μπόγδανος, Ασημακόπουλος, Κόρο και Καρολίνα θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους. Θα τους δώσει ένα push αυτό. Είναι που είναι δυνατοί παίκτες θα πάρουν περισσότερο τα πάνω τους. Δεν θέλω να τα καταδικάσω από τώρα και ούτε γνωρίζω κάτι αλλά έτσι όπως βλέπω κι εγώ τις ομάδες...

Α ρε Σάκη, βιάστηκες να πάρεις Μαριαλένα και μετά το χάος.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils