Survivor 4 - Τριαντάφυλλος: «Νιώθω ο πιο ανάξιος παίκτης»

«Παρόλο που με πόναγε το πόδι μου έπαιξα για να μην με λένε πάλι καραγκιόζη»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Τριαντάφυλλος: «Νιώθω ο πιο ανάξιος παίκτης»

Νικητές του αποψινού επάθλου επικοινωνίας στο Survivor βγήκαν τελικά οι Μπλε, όπως ακριβώς σας είχαμε αποκαλύψει, με τον Τριαντάφυλλο να θλίβεται αρκετά.

Μετά την λήψη του αγώνα, ο Ντάφι δήλωσε πως νιώθει ο πιο ανάξιος παίκτης μέσα στο παιχνίδι, καθώς είναι ελάχιστες οι φορές που έχει κερδίσει έπαθλο επικοινωνίας.

Την ίδια στιγμή, τόνισε πως παρόλο που πόναγε πολύ ακόμα το πόδι του, έπαιξε και τα έδωσε όλα, προκειμένου να μην τον χαρακτηρίσει ξανά καραγκιόζη.

Ωστόσο, οι συμπαίκτες του και μάλιστα και η Καρολίνα, ανέφεραν πως κανένας δεν είναι άξιος αλλά αντιθέτως σήμερα που πάλεψε και αγωνίστηκε, παρά τον πόνο, ήταν άξιος.

Μπαίνει στο χειρουργείο ο Νίκος Μπάρτζης

Η ιστορία της Σοφίας Μαργαρίτη φαίνεται να επαναλαμβάνεται. Ο Νίκος Μπάρτζης αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor 4 λόγω του άσχημου τραυματισμού του στα πόδια. Σας είχαμε αναφέρει πως πρόκειται για ρήξη χιαστού - δείτε εδώ αναλυτικά τι είναι - και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το χειρουργείο για τον αγρότη είναι μονόδρομος.

Ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου που προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Ευτυχείτε αναφέρει πως ο Νίκος Μπάρτζης τις επόμενες ημέρες θα χειρουργηθεί.

Η ίδια πηγή μετέφερε, επίσης, πως ο πρώην παίκτης του Survivor ήταν σοκαρισμένος και δεν πίστευε στα μάτια του τον χαμό που επικρατούσε για εκείνον στο χωριό του, το Ζευγολατιό. Ο ίδιος αγκάλιαζε και φιλούσε τους φίλους και τους συγγενείς του, ενώ όπως ανέφερε η εκπομπή του Open κούτσαινε, εξαιτίας του τραυματισμού του στο πόδι.

Να σημειώσουμε εδώ πως οι περισσότεροι συγχωριανοί του δεν φορούσαν μάσκα προστασίας ή την είχαν κατεβασμένη, σε αντίθεση με τον Νίκο Μπάρτζη που δεν την έβγαλε στιγμή.