Survivor 4: Συγκλονίζει η σημερινή εικόνα της Σοφίας Μαργαρίτη - Μετακινείται με πι (Video)

"Οι άνθρωποι της παραγωγής δεν πίστευαν ότι έχω κάτι σοβαρό"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Συγκλονίζει η σημερινή εικόνα της Σοφίας Μαργαρίτη - Μετακινείται με πι (Video)

Όπως όλοι οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor γνωρίζουμε - θυμόμαστε η Σοφία Μαργαρίτη πριν από αρκετό καιρό αναγκάστηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο καθώς τραυματίστηκε στο πόδι της και έπρεπε να κάτσει πάνω από 2 εβδομάδες εκτός στίβου μάχης για να αναρρώσει.

Κάτι τέτοιο είναι αντίθετο με τους κανόνες του παιχνιδιού γι' αυτό και αποχώρησε. Σήμερα, σχεδόν δυο μήνες μετά η Σοφία υπεβλήθη σε χειρουργείο καθώς τελικά ο τραυματισμός της, όπως είπε και η ίδια το πρωί της Δευτέρας στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε, ήταν σοβαρότερος από ότι πίστευε κι εκείνη αλλά και η παραγωγή του Survivor.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε, βέβαια, πως τα έξοδα για όλα αυτά που περνάει τώρα τα έχει αναλάβει η παραγωγή και είναι δίπλα της ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Πλάνα από την Σοφία Μαργαρίτη

Πώς θα βγαίνουν οι υποψήφιοι στο Survivor τώρα που έγινε ατομικό

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο είναι πλέον βέβαιο πως θα υπάρχει αποχώρηση κάθε δυο εβδομάδες κι αυτό γιατί...

Δευτέρα και Τρίτη θα υπάρχει το παιχνίδι της ασυλίας. Ένας παίκτης θα κερδίσει Δευτέρα, ένας παίκτης Τρίτη, ένας παίκτης την επόμενη Δευτέρα κι ένας αντίστοιχα την επόμενη Τρίτη. Αυτοί οι τέσσερις λοιπόν έχουν ασυλία. Οι υπόλοιποι που περισσεύουν θα βγαίνουν υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Μπορεί να ακούγεται σύνθετο αλλά πραγματικά είναι τόσο απλό! Για να το δούμε και στην πράξη απόψε. Μείνετε συντονισμένοι. Το trailer έδειξε κάποια πράγματα αλλά θα επανέλθουμε κι εμείς σε λίγο εδώ στο Youweekly.gr με το spoil μας για το ποιος θα βγει απόψε νικητής!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils