Survivor 4 - highights 23/5: Οι μεγάλες αλλαγές, η επίθεση στον Ντάφυ και η απειλή του Ασημακόπουλου

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highights 23/5: Οι μεγάλες αλλαγές, η επίθεση στον Ντάφυ και η απειλή του Ασημακόπουλου

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό 23/5 επεισόδιο του Survivor 4, με τον Τριαντάφυλλο να βρίσκεται στο επίκεντρο για ακόμη μια φορά. Ενώ, είχαμε και μεgάλες αλλαγές.

Αυτά είναι τα 23/5 highlights του Survivor 4

Κόρο: "Ο Τριαντάφυλλος γλεντάει στον Άγιο Δομίνικο και ειρωνεύεται όσους τον ψήφισαν για να μείνει"

Την αποχώρηση της Νικολέτας Μαυρίδη παρακολουθήσαμε την τελευταία ημέρα προβολής του Survivor και το επεισόδιο ξεκίνησε με τον σχολιασμό της αποχώρησής της!

Οι amigos para siempre φανερά στεναχωρημένοι με το γεγονός αυτό, τα έβαλαν για ακόμη μια φορά με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος παρέμεινε στο παιχνίδι για 10η φορά και αυτό είναι κάτι που τους κάνει να νιώθουν αδικημένοι!

"Βλέπουμε ότι ο κόσμος τον θέλει μέσα στο παιχνίδι! Οπότε εμείς συνεχίζουμε όπως συνεχίζαμε και πριν. Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να ειρωνεύεται όλα αυτά τα άτομα που τον έχουν κρατήσει μέσα και αυτός να συνεχίσει να γλεντάει εδώ στον Άγιο Δομίνικο!", είπε χαρακτηριστικά ο Κόρο on camera!

"Ένα άτομο που του είχαμε χαρίσει τις ασυλίες, που έτρωγε με χρυσά κουτάλια, που σπάγαμε εμείς τα πόδια μας για εκείνον, για να εξασφαλίσει τη θέση του στο παιχνίδι και να την επεκτείνει και μετά να είναι τελείως ειρωνικός! Εμείς είχαμε χάσει ένα άτομο από την ομάδα μας και αυτός τραγούδαγε, δεν σεβάστηκε τίποτα! Είναι πολύ εριστικός και ούτε το όνομά του δεν θέλω να λέω", δήλωσε από την πλευρά του ο Γιώργος Ασημακόπουλος!

Όλοι οι amigos όμως παρακολουθήσαμε να κάνουν επίθεση στον Τριαντάφυλλο ανοιχτά για όλα αυτά που συνέβησαν!

Αλλάζουν όλα αυτή την εβδομάδα! Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Μια ανακοίνωση έκανε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα για την ανάδειξη του αρχηγού αυτής της εβδομάδας στο survivor!

Eπειδή υπήρξαν τρεις αποχωρήσεις με τελευταία αυτή της Νικολέτας Μαυρίδη, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης ανακοίνωσε στους οκτώ παίκτες ότι θα είναι μία διαφορετική εβδομάδα!

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός είπε: «Μια διαφορετική εβδομάδα με πολλές ανατροπές και εκπλήξεις γι’ αυτό λοιπόν δεν θα έχουμε αγώνες ασυλίας, αλλά δεν θα έχουμε και αποχώρηση….» και τους ανέφερε ότι σήμερα, Κυριακή θα πρέπει να αναδειχθούν δύο νέοι αρχηγοί και θα δημιουργήσουν δύο νέες ομάδες!

Έτσι διαμορφώθηκαν οι νέες ομάδες!

Μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για αυτή την εβδομάδα στο Survivor, οι παίκτες αγωνίστηκαν ατομικά για την ανάδειξη των αρχηγών και τη δημιουργία των νέων ομάδων!

Οι νέες ομάδες λοιπόν δημιουργήθηκαν με αρχηγούς την Καρολίνα και τον Σάκη, οι οποίοι έκαναν τον καλύτερο χρόνο από όλες τις γυναίκες και τους άντρες αντίστοιχα!

Στους Μπλε λοιπόν ανήκουν οι Ηλίας, Ασημακόπουλος, Καρολίνα, Κόρο, ενώ στους Κόκκινους οι Τριαντάφυλλος, Σάκης, Μαριαλένα, Χαμπέρη!

Κατέρρευσε ο Σάκης Κατσούλης μετά τον αγώνα του! Τι συνέβη;

Με τον Τριαντάφυλλο να βγαίνει από τον αγώνα επάθλου, χωρίς φυσικά την εντολή γιατρού, και κάνοντας την ομάδα του να παίρνει φάουλ και τον Σάκη Κατσούλη να αγωνίζεται συνεχώς για να κερδίσουν, εξελίχθηκε το επεισόδιο του Survivor!

Βλέποντας η Μπλε ομάδα τον Σάκη να καταρρέει από την υπερπροσπάθεια των πολλών runs, γύρισαν και "επιτέθηκαν" στον Ντάφυ.

"Αν είναι δυνατόν, θέλει να τον βλέπει να πονάει! Δεν το χω ξαναζήσει στη ζωή μου αυτό το πράγμα", είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τον Ντάφυ να τον ακούει και να του απαντά: "Θα μπω με κουτσό ρε, θα μπω με κουτσό" με τον Γιώργο να λέει ξανά: "Ο κόσμος βλέπει" και την Καρολίνα εξοργισμένη να αναρρωτιέται: "Εγώ με τι μπαίνω; Με ολόκληρο;"

Ο Τριαντάφυλλος εν συνεχεία τους είπε να ασχοληθούν με την ομάδα τους και να μην ανακατεύονται με το τι γίνεται στη δική του ομάδα!

Ξέσπασε σε λυγμούς η Καρολίνα!

Μετά τον αγώνα της με την Ελένη Χαμπέρη, η Καρολίνα Καλύβα έπεσε στο έδαφος και ξέσπασε σε λυγμούς!

Η παίκτρια και αρχηγός των Μπλε, μετά από τα αρκετά runs που έπρεπε να τρέξει και ύστερα από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε, το πόδι της την πρόδωσε και ξεκίνησε να πονά αφόρητα!

Η Καρολίνα έκλαιγε με αναφιλητά από τους πόνους και παρακάλεσε τους συμπαίκτες της να τον τελειώσουν επιτέλους αυτόν τον αγώνα, καθώς ήταν πολύ κοντά στο τελικό 10 για να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού!

Νικήτρια η Κόκκινη ομάδα στον αγώνα επάθλου

Μετά την διαμόρφωση των ομάδων, οι παίκτες κλήθηκαν να αγωνιστούν σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης για να κερδίσουν το έπαθλο!

Η ομάδα που κατάφερε να φέρει πρώτη το τελικό 10 ήταν τελικά η Κόκκινη, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει!

Τον τελικό στόχο τον έφερε ο Σάκης Κατσούλης και κυριολεκτικά ο σημερινός αγώνας ήταν ένα ντέρμπι!

Ξέφυγε η κατάσταση με τον Τριαντάφυλλο! Ασημακόπουλος, Ηλίας και Καρολίνα του όρμηξαν μετά τον αγώνα!

Μετά τον αγώνα που έδωσαν οι ομάδες αυτής της εβδομάδες και νικητές αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι, οι Μπλε κυριολεκτικά ξέσπασαν!

Τα έβαλαν για ακόμη μια φορά με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος χρησιμοποίησε τον πόνο στο πόδι του για να μην παίξει και να πάρουν φάουλ, με αποτέλεσμα ο Σάκης Κατσούλης να παίζει σχεδόν όλα τα run και να καταρρέει!

Πιο συγκεκριμένα ο Ασημακόπουλος, αυτή τη φορά έχοντας στο πλευρό του τον Ηλία Μπόγδανο καθώς και την Καρολίνα, αποφάσισαν να ξεμπροστιάσουν τον Ντάφυ πριν το αγώνισμα. Μάλιστα ο Ηλίας ξέσπασε πάρα πολύ έντονα και του είπε πως δεν σέβεται την προσπάθεια που έχει κάνει μέσα στο παιχνίδι όλους αυτούς τους μήνες.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε με την Καρολίνα Καλύβα, όπου οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα και στην συνέχεια ακολούθησε έξαλλος ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος ένιωσε να τον πνίγει το δίκιο που οι πιο πολλοί παίκτες τρέχουν και τραυματίζονται ενώ ο Τριαντάφυλλος επιλέγει πότε θα αγωνιστεί: «Καθόμαστε εδώ κι αγωνιζόμαστε τρεις μήνες και βγαίνεις και πουλάς παραμύθια, που έχουμε σπάσει τα πόδια μας.» Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μάλιστα τον αποκάλεσε «μεγάλο καραγκιόζη».

=

Απειλεί να αποχωρήσει ο Γιώργος Ασημακόπουλος!

Μετά την ήττα τους οι Μπλε, φανερά ξενερωμένοι και απογοητευμένοι, γύρισαν στην καλύβα τους και "ξεμπρόστιασαν" τον Τριαντάφυλλο για ακόμη μια φορά!

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Ασημακόπουλος τα είχε πάρει πολύ άσχημα μαζί του και απείλησε με αποχώρηση από το παιχνίδι!

"Xάνω το έπαθλο εξαιτίας αυτού του καραγκιόζη! Πεινάμε εδώ πέρα και δεν μπορώ να χάνω έτσι άδικα. Δεν μπορεί ένας Τριαντάφυλλος να καθορίζει έτσι το μέλλον του παιχνιδιού!", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος on camera και συνέχισε:

"Βρισκόμαστε σε ένα παιχνίδι επιβίωσης κι εγώ με αυτό τον άνθρωπο δεν μπορώ να επιβιώσω! Ή αυτός ή εγώ, διαφορετικά θα φύγω! Δεν μπορώ άλλο αυτή την ψευτιά και αυτό το παραμύθι! Τέρμα τελείωσε", είπε και ανέφερε στους συμπαίκτες του πως το κοινό του πιστεύει πως θα τον κρατήσει στο παιχνίδι και θα καταφέρει να διώξει τον Ντάφυ!