Survivor 4 Spoiler (23/5): Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει σήμερα

Οριστικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 Spoiler (23/5): Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει σήμερα

Η εβδομάδα ξεκινάει (23/5) με ένα νέο «καυτό» επεισόδιο Survivor 4 και ήδη οι πρώτες εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει από τον Άγιο Δομίνικο δείχνουν πως τα πράγματα δεν θα κυλήσουν καθόλου ήρεμα για τις δύο ομάδες.

Σήμερα το βράδυ, οι ομάδες θα αλλάξουν - δείτε εδώ πώς θα διαμορφωθούν - και κάπως έτσι, θα αλλάξουν οι ισορροπίες στην παραλία.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα στραφούν για ακόμα μία φορά απέναντι στον Τριαντάφυλλο λόγω της αλλαγής στάσης που είχε από τη μέρα που άλλαξαν τα δεδομένα στο παιχνίδι και από ομαδικό έγινε ατομικό.

Ο Ασημακόπουλος, αυτή τη φορά έχοντας στο πλευρό του τον Ηλία Μπόγδανο καθώς και την Καρολίνα, η οποία κατά τον Ντάφυ έχει φύγει από την παρέα, αποφασίζουν να ξεμπροστιάσουν τον Ντάφυ πριν το αγώνισμα. Μάλιστα ο Ηλίας ξεσπάσει πάρα πολύ έντονα γιατί του λέει πως δεν σέβεται την προσπάθεια που έχει κάνει μέσα στο παιχνίδι όλους αυτούς τους μήνες.

Ακολουθεί ο Ασημακόπουλος ο οποίος τονίζει πως εδώ και καιρό η ομάδα φρόντιζε τον Ντάφυ και του παρείχε έπαθλα φαγητού, διασκέδασης και ασυλίες. Ο Τριαντάφυλλος δεν μπαίνει στη διαδικασία να έρθει σε τόσο μεγάλη αντιπαράθεση αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως οι παίκτες της ομάδας του έχουν φτάσει πλέον στα όριά τους.

Η ομάδα που κερδίζει σήμερα (23/5) στο Survivor 4

Όπως πάντα έτσι και σήμερα, το Youweekly.gr είναι εδώ με έγκαιρη πληροφόρηση για την ομάδα που θα κατακτήσει τη νίκη στο αυριανό επεισόδιο. Μιλήσαμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο και μας μετέφερε πως αυτοί που θα πάρουν το πολυπόθητο έπαθλο δεν είναι άλλοι από τους... Κόκκινους.

Survivor 4 Spoiler έπαθλο 23/5

Και ναι είναι οριστικό. Οι Κόκκινοι θα εξασφαλίσουν ένα από τα σούπερ έπαθλα που έχει κανονίσει για αυτή την εβδομάδα ο Ατζούν και το μόνο σίγουρο είναι πως θα πάθουν πλάκα!

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram