Survivor 4 trailer (23/5): Μπόγδανος και Ασημακόπουλος ορμάνε κυριολεκτικά στον Ντάφυ

«Σου έχουμε φέρει ασυλίες, φαγητό και βγαίνεις και πουλάς παραμύθια ρε φίλε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 trailer (23/5): Μπόγδανος και Ασημακόπουλος ορμάνε κυριολεκτικά στον Ντάφυ

Το Survivor 4 επιστρέφει σήμερα (23/5) με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο με εντάσεις και μόλις πριν από λίγα λεπτά κυκλοφόρησε το νέο trailer, στο οποίο φαίνεται η ξεκάθαρη επίθεση του Ηλία Μπόγδανου και του Γιώργου Ασημακόπουλου στον Ντάφυ.

Οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης στρέφονται για ακόμα μία φορά εναντίον του και αυτή τη φορά, το θέμα τους είναι η μεγάλη αλλαγή συμπεριφοράς και αγωνιστικότητας που έχει ο Τριαντάφυλλος από τη στιγμή που το παιχνίδι έγινε ατομικό.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, υπήρξαν μεγάλες εντάσεις ανάμεσα στον Ντάφυ και τον Ασημακόπουλο, ενώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι δυο τους έφτασαν κοντά στο να πιαστούν στα χέρια.

Ο Ασημακόπουλος, αυτή τη φορά έχοντας στο πλευρό του τον Ηλία Μπόγδανο καθώς και την Καρολίνα, η οποία κατά τον Ντάφυ έχει φύγει από την παρέα, αποφασίζουν να ξεμπροστιάσουν τον Ντάφυ πριν το αγώνισμα. Μάλιστα ο Ηλίας ξεσπάσει πάρα πολύ έντονα γιατί του λέει πως δεν σέβεται την προσπάθεια που έχει κάνει μέσα στο παιχνίδι όλους αυτούς τους μήνες.

Ακολουθεί ο Ασημακόπουλος ο οποίος τονίζει πως εδώ και καιρό η ομάδα φρόντιζε τον Ντάφυ και του παρείχε έπαθλα φαγητού, διασκέδασης και ασυλίες. Ο Τριαντάφυλλος δεν μπαίνει στη διαδικασία να έρθει σε τόσο μεγάλη αντιπαράθεση αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως οι παίκτες της ομάδας του έχουν φτάσει πλέον στα όριά τους.

Δείτε το trailer του Survivor 4 (23/5)

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram