Κώστας Φραγκολιάς σε Παπανώτα: «Ποιος είσαι εσύ που δεν το δέχεσαι;»

Τσακώθηκαν για τον Χάρη Βαρθακούρη και την Χρυσηίδα Δημουλίδου

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κώστας Φραγκολιάς σε Παπανώτα: «Ποιος είσαι εσύ που δεν το δέχεσαι;»

Το πρωί της Πέμπτης, στο «Happy Day» υπήρξε ένταση ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα και τον Κώστα Φραγκολιά, όσον αφορά την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Χάρη Βαρθακούρη και τη Χρυσηίδα Δημουλίδου.

Ο Δημήτρης Παπανώτας, ουσιαστικά, υποστήριξε τη Χρυσηίδα Δημουλίδου, ενώ ο Κώστας Φραγκολιάς τον Χάρη Βαρθακούρη και κάπου εκεί οι τόνοι ανέβηκαν κατακόρυφα.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Φραγκολιάς ανέφερε: «Πες ότι έκανε ένα άστοχο σχόλιο ο Χάρης Βαρθακούρης, σε όλα τα υπόλοιπα;», με τον Δημήτρη Παπανώτα να απαντά ότι δεν το δέχεται. «Έλα ρε Δημήτρη, που δεν το δέχεσαι. Και ποιος είσαι εσύ και δεν το δέχεσαι, δεν κατάλαβα…».

φραγκολίας παπανώτας τσακώθηκαν

Ατύχημα για τον Δημήτρη Παπανώτα - Έπεσε στο πάρκινγκ του ALPHA

Ένα μικρό ατύχημα είχε ο Δημήτρης Παπανώτας λίγο πριν βγει στον αέρα του «Happy Day», λόγω του πάγου που ακόμη δεν έχει λιώσει στα βόρεια προάστια, με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να πέσει στο πάρκινγκ του ALPHA.

«Η αλήθεια είναι ότι η σημερινή μέρα, πέρα από τον πάγο, είναι παιχνιδάκι», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο ξεκίνημα της εκπομπής, με τον δημοσιογράφο να της απαντάει: «Ναι, παιχνιδάκι. Όταν κουτρουβαλάς, είναι πολύ παιχνιδάκι». Τότε, ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε πως έπεσε στο πάρκινγκ και χτύπησε.

«Χτύπησα στο χέρι μου, αλλά και η διαδρομή για να έρθω με τον πάγο στον δρόμο ήταν δύσκολη, γιατί σε κάποια σημεία γλιστράει πολύ», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας και παρότρυνε τον κόσμο να είναι πολύ προσεκτικός, τώρα που λιώνει ο πάγος. Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες είχε μια κόντρα με την Αντελίνα.