Δημουλίδου για Βαρθακούρη: «Καλύτερα να προσέχει! Εγώ το έκανα για το καλό του»

«Μπαίνω και διαβάζω αισχρολογίες χιλιάδες! Αρχίζω να διαγράφω και να μπλοκάρω ένα ένα τα σχόλια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημουλίδου για Βαρθακούρη: «Καλύτερα να προσέχει! Εγώ το έκανα για το καλό του»

Μια κόντρα δίχως τέλος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Χάρη Βαρθακούρη και τη Χρυσηίδα Δημουλίδου. Μάλιστα, η συγγραφέας θέλησε να απαντήσει δημόσια και να βάλει ένα τέλος, μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day».

Αφορμή για να ξεκινήσει όλο αυτό στάθηκε μια ανάρτησή της, για την παρουσία του στην εκπομπή «Σου-κου Family», την οποία παρουσιάζει με τη σύζυγό του.

Η απάντηση της Δημουλίδου στον Βαρθακούρη

«Συνηθίζω να κάνω τέτοιου είδους αναρτήσεις. Ο λόγος που πήρε έκταση οφείλεται στον κύριο Βαρθακούρη. Άνοιξα την τηλεόραση και έπεσα πάνω στην εκπομπή του κυρίου Βαρθακούρη και παρατηρώ ότι φέρεται περίεργα, με έναν απότομο τρόπο, ότι μιλάει με έναν περίεργο τρόπο στη γυναίκα του. Με ενόχλησε ως τηλεθεάτρια. Και εκείνη την ώρα ανοίγω τον υπολογιστή και γράφω αυτό που έγραψα.

Μέσα σε λίγη ώρα, με παίρνει η διαχειρίστρια της προσωπικής μου ομάδας και μου λέει “μπες, σε παρακαλώ, πολύ άμεσα στο προφίλ σου, γιατί μπαίνει κόσμος και σε βρίζει”. Και μπαίνω και διαβάζω αισχρολογίες χιλιάδες και, επειδή η σελίδα μου είναι ανοιχτή, αρχίζω να διαγράφω και να μπλοκάρω ένα ένα τα σχόλια. Έδωσε όμως ο ίδιος έκταση και τροφή σε ανθρώπους που καν δεν με γνωρίζουν», είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Η ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη για τη Χρυσηίδα Δημουλίδου, η οποία την εξόργισε

Όχι, φιλενάδα!

Αν κόπτεσαι, ξαφνικά, να δω τα -σύμφωνα με σένα- λάθη μου, να διορθωθώ και να βελτιωθώ, στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα.

Εκεί, ενδεχομένως, θα σε ευχαριστούσα. Θα σκεφτόμουν «κοίτα να δεις, η Δημουλίδου είναι κυρία!»

Όχι ότι θα σε άκουγα, αλλά, αν μη τι άλλο, δεν θα είχαμε αυτόν τον δημόσιο διάλογο που εσύ άνοιξες.

Ξέρεις τι έκανες όμως;

ΕΠΕΛΕΞΕΣ, η αναμάρτητη, να με «κατσαδιάσεις» δημοσίως. Κι όχι μόνο αυτό, ασχολήθηκες, ξόδεψες χρόνο να γκουγκλάρεις να βρεις φωτογραφία μας, να συνοδεύσει τη βαθυστόχαστη ανάρτησή σου.

Στα όρια της εμμονής.

Εντελώς συμπτωματικά δε, δύο ποστ πάνω από το δικό μας, εκθειάζεις, επιδεικτικά, άλλο τηλεοπτικό ζευγάρι! Δεν γίνεται, Χρυσηίδα, να είμαστε όλοι Ευτύχηδες και Ηλέκτρες. Υπάρχουμε κι εμείς, με τα ψεγάδια μας, τα νεύρα μας, οι άφιλτροι!!

Πιο κάτω, κάποια στιγμή, διαβάζω σε κάποιο σχόλιό σου πως ξαφνικά κάποιοι σε βρίζουν και σε προσβάλλουν και ανακοινώνεις πως όλους αυτούς τους μπλοκάρεις.

Συγχαρητήρια!!

Χειροκρότημα και γλείψιμο στην αγαπημένη τους βοσκό, όλοι από κάτω.

Τα σχόλια όμως που βρίζουν και προσβάλλουν είτε εμενα είτε (και) τη γυναίκα μου, δεν σε ενοχλούν.

Τα αφήνεις μια χαρά. Βοηθούν κι αυτά να δω τα λάθη μου, εικάζω.

Λοιπόν, αγαπητή Χρυσηίδα Δημουλίδου, κράτα τις μπούρδες σου, ότι δήθεν έκανες την ανάρτηση για να με «συνετίσεις», ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΟΥ!

Υγ. Σε ό,τι αφορά το χιούμορ σου, ΜΟΝΟ οι πέτρες το γνωρίζουν!

Τα «δανεικά» τσιτάτα και τα έτοιμα memes που βρίσκεις στο Ίντερνετ και ανεβάζεις στη σελίδα σου και αυτομάτως τα (ημι)οικειοποιείσαι για τα λάικ που σε αφθονία σου χαρίζουν αι θαυμασταί, δεν σε καθιστούν χιουμορίστα.

Υγ2. Τα σημεία στίξης είναι φίλοι μας.

Υγ3. Τουλάχιστον πέτυχες το να παίξεις σε όλα τα blogs.

Υγ4. Δεν ασχολούμαι άλλο. Οι κόρες μου διαμαρτύρονται ότι έχω μούτρα και είμαι κακόκεφος. Και γι’ αυτο φταις εσύ.

Και για να παραθέσω μια μεγάλη συγγραφέα για φινάλε

«Έγινα κατανοητός τώρα;;»

Χάρης Βαρθακούρης Χρυσηίδα Δημουλίδου