Χάρης Βαρθακούρης: «Άδειασε» τη Χρυσηίδα Δημουλίδου - «Κράτα τις μπούρδες σου για τα βιβλία σου»

«Φιλενάδα, υπάρχουμε κι εμείς, με τα ψεγάδια μας, τα νεύρα μας, οι άφιλτροι!!»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χάρης Βαρθακούρης: «Άδειασε» τη Χρυσηίδα Δημουλίδου - «Κράτα τις μπούρδες σου για τα βιβλία σου»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση στην Χρυσηίδα Δημουλίδου για τα σχόλια που έκανε για την εκπομπή του, ζητώντας της να κρατήσει τις «μπούρδες» της για τα βιβλία της.

H συγγραφέας σχολίασε στο προφίλ της στο Facebook την εκπομπή Σου- Κου Family με πολύ αρνητικό τρόπο ωστόσο ο Χάρης Βαρθακούρης έδειξε πως δεν έχει σκοπό να το αφήσει να πέσει κάτω.

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου έγραψε πως ο Χάρης μάλλον ξεχνάει ότι βρίσκεται στην εκπομπή για να παρουσιάζει και όχι για να προσβάλει την Αντελίνα, γεγονός που εξόργισε τον ίδιο.

Χρυσηίδα Δημουλίδου ανάρτηση

Θυμίζουμε πως η εκπομπή του ζευγαριού έκανε πρεμιέρα πριν από δύο εβδομάδες. Δείτε εδώ τα πρώτα πλάνα.

Η ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη για την Χρυσηίδα Δημουλίδου

Όχι, φιλενάδα!

Αν κόπτεσαι, ξαφνικά, να δω τα -σύμφωνα με σένα- λάθη μου, να διορθωθώ και να βελτιωθώ, στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα.

Εκεί, ενδεχομένως, θα σε ευχαριστούσα. Θα σκεφτόμουν «κοίτα να δεις, η Δημουλίδου είναι κυρία!»

Όχι ότι θα σε άκουγα, αλλά, αν μη τι άλλο, δεν θα είχαμε αυτό το δημόσιο διάλογο που εσύ άνοιξες.

Ξέρεις τι έκανες όμως;

ΕΠΕΛΕΞΕΣ, η αναμάρτητη, να με «κατσαδιάσεις» δημοσίως. Κι όχι μόνο αυτό, ασχολήθηκες, ξόδεψες χρόνο να γκουγκλάρεις να βρεις φωτογραφία μας, να συνοδεύσει την βαθυστόχαστη ανάρτηση σου.

Στα όρια της εμμονής.

Εντελώς συμπτωματικά δε, δυο ποστ πάνω από το δικό μας, εκθειάζεις, επιδεικτικά, άλλο τηλεοπτικό ζευγάρι! Δεν γίνεται, Χρυσηίδα, να είμαστε όλοι Ευτύχηδες και Ηλέκτρες. Υπάρχουμε κι εμείς, με τα ψεγάδια μας, τα νεύρα μας, οι άφιλτροι!!

Πιο κάτω, κάποια στιγμή, διαβάζω σε κάποιο σχόλιο σου πως ξαφνικά κάποιοι σε βρίζουν και σε προσβάλλουν και ανακοινώνεις πως όλους αυτούς τους μπλοκάρεις.

Συγχαρητήρια!!

Χειροκρότημα και γλείψιμο στην αγαπημένη τους βοσκό όλοι από κάτω.

Τα σχόλια όμως που βρίζουν και προσβάλλουν είτε εμενα, είτε (και) τη γυναίκα μου, δεν σε ενοχλούν.

Τα αφήνεις μια χαρά. Βοηθούν κι αυτά να δω τα λάθη μου, εικάζω.

Λοιπόν, αγαπητή Χρυσηίδα Δημουλίδου, κράτα τις μπούρδες σου, ότι δήθεν έκανες την ανάρτηση για να με «συνετίσεις», ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΟΥ!

Υγ. Σε ο,τι αφορά το χιούμορ σου, ΜΟΝΟ οι πέτρες το γνωρίζουν!

Τα «δανεικά» τσιτάτα και τα έτοιμα memes που βρίσκεις στο Ίντερνετ και ανεβάζεις στη σελίδα σου και αυτοματως τα (ημι)οικειοποιείσαι για τα λάικ που σε αφθονία σου χαρίζουν αι θαυμασταί, δεν σε καθιστούν χιουμορίστα.

Υγ2. Τα σημεία στίξης είναι φίλοι μας.

Υγ3. Τουλάχιστον πέτυχες το να παίξεις σε όλα τα blogs.

Υγ4. Δεν ασχολούμαι άλλο. Οι κόρες μου διαμαρτύρονται ότι έχω μούτρα και είμαι κακόκεφος. Και γι’αυτο φταις εσυ.

Και για να παραθέσω μια μεγάλη συγγραφέα για φινάλε

"Έγινα κατανοητός τώρα;;"

Χάρης Βαρθακούρης Χρυσηίδα Δημουλίδου

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Αντελίνα Βαρθακούρη: "Στάζει μέλι" για τον Χάρη - «Να χαμογελάς γιατί σου αξίζει»

Η Αντελίνα Βαρθακούρη προχώρησε σε μια τρυφερή ανάρτηση, αφιερωμένη φυσικά στον αγαπημένο της Χάρη, με αφορμή την ονομαστική του εορτή.

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα της ελληνικής σόου μπιζ και πλέον εκτός από σύζυγοι είναι και συνεργάτες, καθώς παρουσιάζουν το «Σου Κου Family».

Χθες, ο τραγουδιστής γιόρτασε το όνομά του και, όπως ήταν αναμενόμενο, έλαβε αμέτρητες ευχές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, η Αντελίνα αποφάσισε να του ευχηθεί και δημόσια, κάνοντάς του μια πολύ τρυφερή εξομολόγηση.

Η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα:

«Η δύναμη του αληθινού́ ΜΑΖΙ... όταν το ΜΑΖΙ είναι αληθινό́, έχει μια ακατανίκητη δύναμη αλλά́, για να τη γευτείς και να πιεις το γάργαρο νερό́ της πηγής της, πρέπει να ματώσεις, γιατί́ ο δρόμος έχει ανηφόρες, αγκάθια και σκοτάδια και για να παραμείνει το ΜΑΖΙ για ΠΑΝΤΑ πρέπει να πιστεύεις “στο για ΠΑΝΤΑ” και να αντέχεις να ταξιδεύεις χέρι χέρι με την ταπεινότητα, τον αγώνα και τη συγχώρεση, αλλά́ όταν το όνειρο για την “τελευταία ανάσα” είναι κοινό́ και σας βρίσκει ΜΑΖΙ, τότε η διαδρομή́ γίνεται πιο εύκολη ή εσύ που αγαπάς τόσο, την αισθάνεσαι πιο εύκολη και οι δυσκολίες που ζείτε μαζί́ γράφουν ως μαθήματα και τότε γίνεσαι καλύτερος και πιο όμορφος άνθρωπος... δώσε χώρο στο ΜΑΖΙ, δώσε χώρο στην ΑΓΑΠΗ, που τόσα μπορεί́ να καταφέρει σε τούτο τον κόσμο.

Εδώ́ με το δικό́ μου ΜΑΖΙ... τον δικό́ μου Χαραλάμπη που λατρεύω!!! @harryvarthakouris

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ, ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ... ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ...ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!❤️❤️❤️❤️????????????????????????????».

 Αντελίνα Βαρθακούρη τρυφερή ανάρτηση για Χάρη