Σου-Κου Family: Πρεμιέρα για τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη

Το εντυπωσιακό πλατό και το τραγούδι του Χάρη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σου-Κου Family: Πρεμιέρα για τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη

Η εκπομπή του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη έκανε πρεμιέρα το μεσημέρι του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ και το αγαπημένο ζευγάρι υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό με ένα τραγούδι στο εντυπωσιακό πλατό, το οποίο είναι γεμάτο χρώμα.

Ο Χάρης Βαρθακούρης ερμήνευσε ένα κομμάτι αφιερωμένο στο Σαββατοκύριακο, μαζί με την μπάντα της εκπομπής η οποία θα βρίσκεται εκεί κάθε εβδομάδα.

Σου-Κου Family πρεμιέρα

Λίγο αργότερα μπήκε στο πλατό και η Αντελίνα η οποία εξήγησε στο κοινό πως ήταν λίγο αγχωμένη αλλά πολύ σύντομα χαλάρωσε και έδωσε ένα φιλί στον αγαπημένο της.

Οι δύο παρουσιαστές υποδέχθηκαν τους συνεργάτες τους, τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και τη Μαρία Αντωνά, ενώ από το πλατό απουσίαζε η Χριστίνα Πολίτη η οποία δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με τον Κώστα Σπυρόπουλο.

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Κάτι είπε ο Ουγγαρέζος για την εκπομπή μας»

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη, βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μεταξύ άλλων αποκάλυψαν πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε κάτι κακό για την καινούργια τους εκπομπή που κάνει πρεμιέρα αύριο.

Το ζευγάρι μίλησε για το Σου-Κου Family, και μάλιστα αστειεύτηκαν μεταξύ τους για τους καυγάδες τους.

«Τσακωνόμαστε για τα τραγούδια που θα παίζουν στην εκπομπή», ανέφερε η Αντελίνα για τις διαφορές τους, ενώ ο Χάρης αναφέρθηκε με χιούμορ στον Δημήτρη Ουγγαρέζο...

«Είμαι ο... Ουγγαρέζος της εκπομπής. Η Αντελίνα κάνει κουμάντο, έχει μια εμπειρία παραπάνω... Δεν θα δείχνει σαν ριάλιτι η εκπομπή, τουλάχιστον δεν την ξεκινάμε έτσι », ανέφερε.

Στη συνέχεια η Αντελίνα πρόσθεσε για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο...

«Κάτι κακό είπε ο Ουγγαρέζος στο ραδιόφωνο. Δεν σχολίασε καλά την εκπομπή μας. Είναι από αυτά που λέει ο Ουγγαρέζος για μια εκπομπή, πριν η εκπομπή βγει στον αέρα».