Κόλλησε κορωνοϊό η Βίκυ Κάβουρα

«Πραγματικά δεν έχει καθόλου πλάκα...»

Κορωνοϊό κόλλησε η Βίκυ Κάβουρα πριν λίγες μέρες, με την ίδια να αποκαλύπτει την δυσάρεστη αυτή είδηση με μια ανάρτηση της.

Η γνωστή ηθοποιός που υιοθέτησε ένα νέο look, είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Expand player

Αυτή τη φορά, η ίδια πραγματοποίησε ένα Q and A και μεταξύ των άλλων αποκάλυψε πως τις τελευταίες ημέρες ξεκουράζεται καθώς νοσεί από κορωνοϊό.

Η αποκάλυψη της Βίκυς Κάβουρα για τον κορωνοϊό

«Είναι η πρώτη μέρα που καταφέρνω να ανεβάσω φώτο γιατί και αυτό μου φαίνεται δύσκολο (άσε που κοιμάμαι συνέχεια). Αν σκέφτεσαι και εσύ να κάνω το εμβόλιο ή όχι (όπως έκανα και εγώ) σκέψου ότι πραγματικά δεν έχει καθόλου πλάκα. Covid- 19».

Η ίδια απάντησε και σε μια ερώτηση αναφορικά με το πως ένιωσε όταν έμαθε ότι έχει κορωνοϊό, με την Βίκυ Κάβουρα να απαντά: «Δεν το πίστευα έκανα 4 τεστ».

«Έμεινα χωρίς δουλειά και ο Νίκος Κοκλώνης το ήξερε»

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στην κάμερα του Love It και τον Κώστα Παπαποστόλου και αναφέρθηκε μέσα σε όλα στον Νίκο Κοκλώνη.

Η γνωστή ηθοποιός είπε αρχικά: «Έφαγα πολλά χαστούκια φέτος και στη δουλειά και από φίλους που δεν με βοήθησαν ενώ θα μπορούσαν. Ίσα ίσα, το αντίθετο».

Ο δημοσιογράφος αμέσως μετά την ρώτησε αν αναφέρεται στον Νίκο Κοκλώνη, με την ίδια να απαντά «όχι». Ωστόσο, δήλωσε στην συνέχεια: «Το ότι έμεινα χωρίς δουλειά και ο Νίκος Κοκλώνης το ήξερε σε μία τόσο δύσκολη φάση για μένα, μπορεί και η πιο δύσκολη φάση της ζωής μου να ήταν αυτή, δείχνει ότι άλλα πράγματα πίστευα εγώ και άλλα ισχύουν» ενώ πριν λίγο καιρό είχε πετάξει ξανά το καρφί της για τον γνωστό παραγωγό και παρουσιαστή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Insta Poll: Η Βίκυ Κάβουρα δεν λείπει από την τηλεόραση

Βίκυ Κάβουρα: «Σπάει» τη σιωπή της για το J2US - «Περάσαμε μία κρισούλα με τον Νίκο Κοκλώνη»