Super Makeover: Η Βίκυ Κάβουρα άλλαξε την εμφάνιση της

Φοβερή μεταμόρφωση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Super Makeover: Η Βίκυ Κάβουρα άλλαξε την εμφάνιση της

Ένα καινούργιο επεισόδιο παρακολουθήσαμε το απόγευμα της Παρασκευής στο «Super Makeover», στο οποίο είδαμε μια φοβερή έκπληξη.

Η Βίκυ Κάβουρα βρέθηκε στο πλατό αποφασισμένη να πει «ναι» στις αλλαγές και να υιοθετήσει ένα νέο look! Η πανέμορφη ηθοποιός βέβαια, έθεσε κι ένα πρωτότυπο challenge στους experts, οι οποίοι κλήθηκαν να την μεταμορφώσουν σε μοντέλο για τα μαγιό που σχεδιάζει.

Το αποτέλεσμα ήταν φοβερό και η Βίκυ Κάβουρα ενθουσιάστηκε περισσότερο από όλα με τις ροζ ανταύγιες στα μαλλιά της!

«Πέρασα τέλεια. Πήρα πολύ αγάπη, φροντίδα. Είδα συνεργάτες αγαπημένους. Είστε μια οικογένεια εδώ. Πάρα πολύ ωραία εμπειρία. Ραντεβού στις παραλίες.», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η μεταμόρφωση της Βίκυς Κάβουρα

«Έμεινα χωρίς δουλειά και ο Νίκος Κοκλώνης το ήξερε»

Το πρωί της Τετάρτης, η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στην κάμερα του Love It και τον Κώστα Παπαποστόλου και αναφέρθηκε μέσα σε όλα στον Νίκο Κοκλώνη.

Η γνωστή ηθοποιός είπε αρχικά: «Έφαγα πολλά χαστούκια φέτος και στη δουλειά και από φίλους που δεν με βοήθησαν ενώ θα μπορούσαν. Ίσα ίσα, το αντίθετο».

Βίκυ Κάβουρα καρφί για Νίκο Κοκλώνη

Ο δημοσιογράφος αμέσως μετά την ρώτησε αν αναφέρεται στον Νίκο Κοκλώνη, με την ίδια να απαντά «όχι». Ωστόσο, δήλωσε στην συνέχεια: «Το ότι έμεινα χωρίς δουλειά και ο Νίκος Κοκλώνης το ήξερε σε μία τόσο δύσκολη φάση για μένα, μπορεί και η πιο δύσκολη φάση της ζωής μου να ήταν αυτή, δείχνει ότι άλλα πράγματα πίστευα εγώ και άλλα ισχύουν» ενώ πριν λίγο καιρό είχε πετάξει ξανά το καρφί της για τον γνωστό παραγωγό και παρουσιαστή.