Γιώργος Τσαλίκης: Η ανάρτηση της συζύγου του μετά τις νέες αποκαλύψεις για τον ΣΚΑΪ

«Είδε στο πρόσωπο του όλους αυτούς που έχουν βρεθεί στη θέση του και δε μπόρεσαν να μιλήσουν»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram, η σύζυγος του Γιώργου Τσαλίκη, Δώρα Δημητροπούλου, θέλησε να του δώσει τα συγχαρητήριά της για τα όσα είπε σχετικά με τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα έγιναν με την υπόθεση της παρουσίασης του Big Brother, κάνοντας νέες αποκαλύψεις για το ΣΚΑΪ.

Expand player

Η ανάρτηση της Δώρας Δημητροπούλου για τον Γιώργο Τσαλίκη και τις αποκαλύψεις του για τον ΣΚΑΪ

«Το μεγαλύτερο δώρο για τα γενέθλια μου, μου το έδωσε ο γιος μας ο Βασίλης με την είσοδο του στο Πανεπιστήμιο.

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και για την αγάπη σας, και θέλω να πω και ένα μπράβο στον Γιώργο που δε φοβάται να πει την αλήθεια του, ένα μπράβο για τη ντομπροσύνη του και την αγάπη και τη στήριξη του στους ανθρώπους που δέχονται οποιασδήποτε μορφής bulling ή βία …

Είδε στο πρόσωπο του όλους αυτούς που έχουν βρεθεί στη θέση του και δε μπόρεσαν να μιλήσουν!
Μπορεί να ταράχτηκε την ώρα που μίλησε αλλά η αλήθεια ΠΑΝΤΑ αξίζει τον κόπο!

Κι αυτό «δώρο» και μάθημα ήταν για μένα και τα παιδιά μας που αύριο θα βγουν έξω σε αυτή τη ζούγκλα και θα έρθουν αντιμέτωποι με ανάλογες καταστάσεις! Με την Παναγία αγκαλιά προχωράμε και αφήνουμε πίσω το φόβο .. Αγάπη και χαρές στις οικογένειες σας», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.

Ο Χάρης Βαρθακούρης στο πλευρό του Γιώργου Τσαλίκη για το Big Brother

Το πρωί της Παρασκευής ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε στο Πάμε Δανάη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο Big Brother και προσπάθεια του ΣΚΑΙ για λύση του συμβολαίου.

Ο γνωστός τραγουδιστής προχώρησε αρκετές αποκαλύψεις, ενώ φάνηκε πως είναι στεναχωρημένος και αγανακτισμένος με όλη την δυσάρεστη εξέλιξη της υπόθεσης.

Πολλοί ήταν αυτοί που στήριξαν δημόσια τον Γιώργο Τσαλική και ένας από αυτούς ήταν και ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος παρουσίασε το Big Brother της προηγούμενης σεζόν.

Ο ίδιος προχώρησε συγκεκριμένα σε ένα instastory γράφοντας χαρακτηριστικά: "Γιώργο Τσαλίκη είσαι μέγας μάγκας και παράδειγμα προς μίμηση! ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ! Τα συμβόλαια είναι... κωλόχαρτα! Ρώτα και άλλους να σου πουν..."

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στους εμβολιασμένους και ο Τσαλίκης - Η ανάρτησή του

Ευτυχισμένες στιγμές για τον Γιώργο Τσαλίκη και την σύζυγό του, Δώρα Δημητροπούλου