Τα "έσπασαν" Τούνη - Σούλα Γκλάμορους - Η ανάρτηση "καρφί" στο instagram

"Το θεωρώ ασέβεια!"

Αυτή η φιλία κράτησε πολλά χρόνια αλλά... ήρθε το τέλος; Απαντώντας σε ερώτηση ενός follower της η Σουλα Γκλάμορους για το αν «τα έσπασαν με τη Τούνη» - που ποτέ δεν μασάει τα λόγια της - ξάστερα είπε πως «λοιπόν, όλοι ξέρετε πόσο την έχω στηρίξει από την ημέρα 1 που ήταν στο παιχνίδι μέχρι τώρα. Έχει θυμώσει δε μου μιλάει βασικά δεν διαβάζει καν τι της έχω στείλει και έχει παρεξηγηθεί. Πράγμα που θεωρώ ασέβεια».

Οι δύο ινφλουένσερ είχαν στο παρελθόν καλή σχέση, ενώ στις αρχές του καλοκαιριού είχαν επισκεφθεί μαζί τη Μύκονο. Ωστόσο, μια παρεξήγηση – για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- έχει προκαλέσει ένα μεγάλο ρήγμα.

Expand player

Σημειώνεται, ότι η πραγματική ταυτότητα της Soula Glamorous, κρατείται μυστική σαν φαραωνικό μυστικό. Κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα, που ακριβώς μένει και με τι ασχολείται. Ωστόσο, το αιχμηρό χιούμορ, οι ειλικρινείς απαντήσεις της, αλλά και οι αδελφικές συμβουλές της σε νεαρότερους follower την έχουν αναδείξει σε μια από τις μεγαλύτερες ινφλούενσερ της χώρας που μετρά περισσότερους από 416 χιλιάδες φίλους.

Η ανάρτηση της Σούλας Γκλάμορους

Μια ενδεχόμενη αιτία θα μπορούσε να είναι η αποκάλυψη της «Σούλας» για τη μυστική σχέση που φαίνεται ότι διατηρεί η Ιωάννα Τούνη με το μοντέλο και παρουσιάστη, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η Σούλα Γκλάμορους γενικά σπέρνει πανικό με τις αποκαλύψεις της αφού πρόσφατα έκανε γνωστή μια... ενδεχόμενη επανασύνδεση.

Η αποκάλυψη της Σούλας

Πρώτοι εδώ στο Youweekly.gr σας είχαμε αποκαλύψει πριν από αρκετούς μήνες πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik, ένα ζευγάρι που μονοπώλησε το ενδιαφέρον με την συνύπαρξή του, χώρισαν.

Ενώ η Ηλιάνα αρχικά προσπάθησε να θολώσει τα νερά και να αποδείξει το αντίθετο, διάφορες κινήσεις του τράπερ πρόδωσαν το γεγονός πως δεν μένουν πια μαζί, άρα... η αυλαία έπεσε!

Λίγο καιρό μετά, λοιπόν, έχουμε... την επανασύνδεση!

Η Soula Glamorous που έχει ρεπόρτερ παντού έκανε την αποκάλυψη πριν από λίγες ώρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Για την ακρίβεια δημοσίευσε ένα inbox που έλαβε από διαδικτυακό της φίλο το οποίο αναφέρει - όπως θα δείτε και παρακάτω - πως Ηλιάνα και Snik έγιναν ξανά φίλοι στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο αυτό!

Ο Snik της έκανε like στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε. ΣΟΚ;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ιωάννα Τούνη: Το νέο βίντεο στο Tik Tok που έφτασε το μισό εκατομμύριο προβολές

Νέες φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν την σχέση Τούνη - Αλεξάνδρου