Ιωάννα Τούνη: Το νέο βίντεο στο Tik Tok που έφτασε το μισό εκατομμύριο προβολές

Αυτό πρέπει να το δεις οπωσδήποτε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Το νέο βίντεο στο Tik Tok που έφτασε το μισό εκατομμύριο προβολές

Η Ιωάννα Τούνη έχει πάντα τον τρόπο να φέρνει τα πάνω κάτω στα social media και αυτή τη φορά το κατάφερε με το νέο βίντεο που ανέβασε από τις διακοπές της στο Tik Tok, το οποίο κατάφερε να φτάσει το μισό εκατομμύριο προβολές!

Η αγαπημένη influencer ζει στο έπακρον το καλοκαίρι της με τις διακοπές που κάνει στα ελληνικά νησιά. Μέχρι στιγμής έχει επισκεφθεί τη Μύκονο, όπου έχει ανάψει φωτιές με τις εμφανίσεις της αλλά και στη Νάξο.

Την ίδια στιγμή τρέχει για τις επιχειρήσεις της στη Θεσσαλονίκη, ειδικά από τη στιγμή που άνοιξε το νέο της κατάστημα.

Το καινούργιο της βίντεο, το οποίο έγινε ανάρπαστο στο Tik Tok, έχει έναν από τους πιο viral ήχους και η Ιωάννα Τούνη είναι απλά απολαυστική και το κοινό δεν χορταίνει να βλέπει τις νέες αναρτήσεις που κάνει καθημερινά!

Αυτό είναι το νέο βίντεο της Ιωάννας Τούνη στο Tik Tok

«Κέρδισε» το χρυσό κλειδί της Μυκόνου η Ιωάννα Τούνη

Στην Μύκονο βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη αυτές τις μέρες, με την ίδια να εκμεταλλεύεται απευθείας το άνοιγμα των διαδημοτικών μετακινήσεων και να ετοιμάζει τις βαλίτσες της σε χρόνο dt!

Η εκρηκτική Θεσσαλονικιά πολύ συχνά μέσα στον χρόνο επισκέπτεται την Μύκονο μιας και είναι ένας από τους πιο αγαπημένους της προορισμούς.

Σε μια βραδινή της έξοδο, μάλιστα, η Ιωάννα έπεσε πάνω στην κάμερα του Mykonos Live TV και τον Πέτρο Νάζο, ο οποίος της «χάρισε» το χρυσό κλειδί της πόλης εξαιτίας της μεγάλης της αγάπης που έχει για το συγκεκριμένο νησί.

Σε ερώτηση για το αν προτιμάει την Μύκονο ή το Ντουμπάι που επισκέφθηκε πρόσφατα, η Ιωάννα φυσικά και επέλεξε το ελληνικό νησί!