Ιωάννα Τούνη: «Ξόδεψα 5.000 ευρώ στο Ντουμπάι»

«Θα μου έβγαιναν τα διπλάσια με τη ζωή που κάναμε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: «Ξόδεψα 5.000 ευρώ στο Ντουμπάι»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να απαντήσει σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων για το ταξίδι της στον Ντουμπάι, και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ξόδεψε συνολικά, 5.000€!

Η αγαπημένη influencer πέρασε μερικές μέρες στο Ντουμπάι και απόλαυσε και με το παραπάνω τις διακοπές της ενώ μετέφερε όλα τα στιγμιότυπα σε stories και αναρτήσεις της στο Instagram.

Ιωάννα Τούνη Ντουμπάι

Καθημερινά, η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον κολλητή της φίλη, Στέλα Πάσσαρη, επισκέπτονταν τα πιο μοναδικά σημεία του Ντουμπάι και χάριζαν φοβερά στιγμιότυπα στους διαδικτυακούς τους φίλους.

Ο εν λόγω προορισμός απασχόλησε αρκετά τις τελευταίες μέρες καθώς πολλοί Έλληνες celebrites τον επέλεξαν για να περάσουν τις γιορτές και μπήκαν στο στόχαστρο των σχολιασμών.

Η Ιωάννα Τούνη από τη μεριά της απάντησε για το ταξίδι της και σήμερα έκανε και ένα Q&A στο οποίο έδωσε όλες τις πληροφορίες του ταξιδιού.

Κάποιος διαδικτυακός της φίλος, θέλησε να μάθε πόσα χρήματα ξόδεψε και εκείνη απάντησε: «Εγώ ξόδεψα γύρω στα 5.000€ σύνολο. Θα μου έβγαιναν τα διπλάσια χρήματα με τη ζωή που κάναμε, αν δεν ήμουν influencer. Κάποια τραπέζια μας ήταν free με αντάλλαγμα promotion. Όπως σας είπα τα καλά μπαρ και εστιατόρια, είναι πανάκριβα».

Ιωάννα Τούνη ταξίδι

Ιωάννα Τούνη: "Έβαλε στη θέση του" follower μετά από απαράδεκτο σχόλιο σε φωτογραφία της

Η Ιωάννα Τούνη έχει συνηθίσει να υπερασπίζεται τον εαυτό τους καλύτερα από τον καθένα και να μην αφήνει τίποτα να την προσβάλλει. Το ίδιο έκανε και τώρα, σε ένα χυδαίο σχόλιο κάτω από φωτογραφία της.

Η Ιωάννα τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο Ντουμπάι και φυσικά οι φωτογραφίες που θα ανέβασε είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές στα μαγευτικά τοπία.

Στην τελευταία της φωτογραφία λοιπόν, που ποζάρει ξαπλωμένη στους αμμόλοφους της ερήμου ένας follower, έγραψε μια χυδαία φράση κάτω από τη φωτογραφία της και η Ιωάννα δεν δίστασε να τον "βάλει στη θέση" του. «Τώρα έρχεται ο σεϊχης να στο τοποθετήσει», έγραψε άνδρας χρήστης των social media, με την Ιωάννα να απαντά αποστομωτικά.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ιωάννας και ο διάλογος με follower

ιωάννα τούνη έρημος ιωάννα τουνη σχολιο