Κατερίνα Καινούργιου: Πήρε το μέρος της Ιωάννας Τούνη στο ξέσπασμα της για το Ντουμπάι

"Καλά έκανε"

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Πήρε το μέρος της Ιωάννας Τούνη στο ξέσπασμα της για το Ντουμπάι

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε μετά την Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι με την κολλητή της φίλη και δέχτηκε κριτική για την επιλογή της αυτή. Η ίδια όμως ξέσπασε και στο μέρος της τάχθηκε και η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν έχουμε covid-19. Είμαστε covid free. Προσέχουμε παιδιά, έχει παντού plexiglass, έχουμε τις μάσκες, κρατάμε και αποστάσεις. Λαμβάνουμε άπειρα μηνύματα που μας λένε πόσο χαίρονται που βλέπουν όμορφες εικόνες και ταξιδεύουν μαζί μας.

Αλλά υπάρχει και μια μερίδα ανθρώπων που στέλνουν φουλ hate μηνύματα. Με ενοχλεί που υπάρχει αυτή η μερίδα του κόσμου που δεν θέλει να κάνει κάτι για να καλυτερεύσει τη ζωή του, αλλά να γίνει χειρότερη η ζωή του δίπλα του. Είναι το γνωστό “θέλω να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα”. Εγώ λέω να κοιτά ο καθένας τη δουλειά του. Έλεος κάπου», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη ενώ πριν λίγες μέρες "έβαλε¨ στη θέση του follower που της μίλησε χυδαία.

τουνη

Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε θέση και τάχθηκε υπέρ της, αναφέροντας:
«Υπάρχει κόσμος που της εύχεται να έχει κορονοϊό; Η Τούνη μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Στην τελική βγάζει τα λεφτά της, τα πλήρωσε. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτός ο σάλος. Όποιος δεν θέλει να ταξιδέψει γιατί φοβάται, επειδή πρέπει να μείνει και επτά μέρες καραντίνα μετά, ας μην πάει».

Έκανε τεστ κορωνοϊού η Ιωάννα Τούνη

Στο Ντουμπάι βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Ιωάννα Τούνη, με αφορμή την ονομαστική της εορτή. Μάλιστα, λίγο πριν την επιστροφή της στην Ελλάδα έκανε τεστ κορωνοϊού και αποκάλυψε το αποτέλεσμα.

Μαζί της στο ταξίδι δεν βρίσκεται ο σύντροφος της, αλλά η κολλητή της φίλη, Στέλλα Πάσσαρη η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της show μόδας, My style rocks.

Tο απόγευμα της Δευτέρας λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη μέσα από ένα instastory ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι έκανε το προβλεπόμενο covid test προκειμένου να πετάξει και αυτό είναι αρνητικό, όπως και αυτό της Στέλλας Πάσσαρη.

Επίσης, ενημέρωσε τους ακολούθους της, ότι στο Ντουμπάι τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας και ότι τα ίδια τα ακολουθεί πιστά.