Ιωάννα Τούνη: "Έβαλε στη θέση του" follower μετά από απαράδεκτο σχόλιο σε φωτογραφία της

Δεν μάσησε τα λόγια της!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη:

Η Ιωάννα Τούνη έχει συνηθίσει να υπερασπίζεται τον εαυτό τους καλύτερα από τον καθένα και να μην αφήνει τίποτα να την προσβάλλει. Το ίδιο έκανε και τώρα, σε ένα χυδαίο σχόλιο κάτω από φωτογραφία της.

Η Ιωάννα τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο Ντουμπάι και φυσικά οι φωτογραφίες που θα ανέβασε είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές στα μαγευτικά τοπία.

Στην τελευταία της φωτογραφία λοιπόν, που ποζάρει ξαπλωμένη στους αμμόλοφους της ερήμου ένας follower, έγραψε μια χυδαία φράση κάτω από τη φωτογραφία της και η Ιωάννα δεν δίστασε να τον "βάλει στη θέση" του. «Τώρα έρχεται ο σεϊχης να στο τοποθετήσει», έγραψε άνδρας χρήστης των social media, με την Ιωάννα να απαντά αποστομωτικά.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ιωάννας και ο διάλογος με follower

ιωάννα τούνη έρημος
ιωάννα τουνη σχολιο

Θαυμαστής της Ιωάννας Τούνη σχεδίασε στο κεφάλι του το πρόσωπο της

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε και έγινε γνωστό. Θαυμαστής της Ιωάννα Τούνη, αποφάσισε να σχεδιάσει στο κεφάλι του το πρόσωπο της και το έκανε πράξη.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια, με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εμείς μείναμε με το στόμα ανοιχτό στην θέα της εικόνας.

Συγκεκριμένα, κουρέας εξειδικευμένος στο tribal κούρεμα έκανε τα "μαγικά του" και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

θαυμαστης τουνη

Τα έβγαλε όλα στην φόρα η Τούνη - Για αυτόν τον λόγο της έκαναν πρόταση να συμμετέχει στο My Style Rocks

Η Ιωάννα Τούνη κάθισε στον καναπέ του Έλα Χαμογέλα το πρωί του Σαββάτου και αποκάλυψε τον λόγο που της έκαναν πρόταση να συμμετέχει στο My Style Rocks.

Η εκρηκτική Θεσσαλονικιά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο My Style Rocks και την επιτυχία που έκανε η ίδια μετά την προβολή του ριάλιτι.

Φυσικά, αποκάλυψε πως η παραγωγή του My Style Rocks στην πραγματικότητα την προσέγγισε για έναν συγκεκριμένο λόγο.

Η Ιωάννα αρχικά είπε: «Δεν πήγα με στόχο. Βασικά, στο My Style Rocks η πρόταση μου έγινε από την παραγωγή πριν από τρία-τέσσερα χρόνια περίπου».

Και έπειτα πρόσθεσε: «Τότε για τα ελληνικά δεδομένα είχα ένα αρκετά μεγάλο account (σ.σ. στο Instagram), είχα γύρω στους 105.000 χιλιάδες ακόλουθους. Οπότε το θεώρησαν ένα ενδιαφέρον προφίλ και ότι θα συνεπάγεται με τηλεθέαση -κάπως έτσι, δε γνωρίζω ακριβώς- με πήραν τηλέφωνο» ενώ μέσα σε όλα αποκάλυψε πως το Survivor την χρησιμοποιεί για διαφημιστικούς λόγους.